De ce s-au despărțit de fapt Cristina Ich și Alex Pițurcă. Motivul real a fost făcut public

“Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment”
De ce s-au despărțit de fapt Cristina Ich și Alex Pițurcă. Motivul real a fost făcut public

Cristina Ich și Alex Pițurcă au ales să meargă pe drumuri separate. După o relație de câțiva ani, timp în care au făcut și un copil, cei doi s-au despărțit. Recent Cristina Ich a dezvăluit motivul real al despărțirii de tatăl copilului său.

De ce s-au despărțit de fapt Cristina Ich și Alex Pițurcă: “Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment”

Cristina Ich a decis să facă totul public pe pagina ei de Instagram după ce în presă au apărut mai multe informații conform cărora despărțirea ar fi fost una abruptă. Vedeta a lămurit întreaga situație, explicând ce s-a întâmplat în timp cu relația dintre ea și Alex Pițurcă.

Decizia de a pune capăt relației a fost una de comun acord. Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au dat timp pentru a-și da seama ce este de făcut în continuare. Concluzia a fost să meargă pe drumuri separate și să rămână prieteni. În același timp păstrează o relație foarte bună pentru a se asigura că Noah nu simte lipsa niciunui părinte.

“ ‘Despărțire abruptă, calvar, Dacă-l cunoșteam, nu făceam copilul’. Atât de simplu se construiesc titlurile de știri. Din nimic, din ruperi sau scoateri din context, fără să mai existe nici nevoia, nici obligația deontologică de a cere o declarație sau de a verifica adevărul.

Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. A avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni.

Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi de niște străini nouă ‘calvar’. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. ‘Dacă ajungeam să ne cunoaștem, cu toate profunzimile sau dozele noastre de superficialitate în anumite circumstanțe, poate că nu luam cu aceeași ușurință decizia de a aduce pe lume un copil’, asta este, de fapt, ceea ce spuneam într-un podcast din care s-a ales doar informația utilă unor articole care să vândă senzațional sau numai un pseudo-breaking news”, scrie Cristina Ich pe pagina ei de Instagram.

De ce s-au despărțit Cristina Ich și Alex Pițurcă
De ce s-au despărțit Cristina Ich și Alex Pițurcă

Cristina Ich, despre dorința ei și a lui Alex Pițurcă de a avea un copil: “A fost și este un copil dorit cu fiecare celulă”

Cristina Ich mărturisește că ea și Alex Pițurcă s-au iubit foarte mult, iar rodul iubirii lor este Noah. Dacă în presă a apărut informația conform căreia dacă vedeta l-ar fi cunoscut mai bine înainte pe Alex Pițurcă nu ar mai fi făcut copilul, Cristina Ich susține că este total neadevărat. Potrivit ei, amândoi și-au dorit foarte mult copilul. De asemenea se vor ocupa în continuare amândoi de creșterea și educarea celui mic.

“În realitate, tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicate, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfect, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continua creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat o altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a încheiat Cristina Ich.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *