De ce s-au despărțit de fapt Shakira și Piqué. Motivul dezvăluit de un apropiat al artistei

Detalii noi despre despărțirea dintre Shakira și Pique. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt
De ce s-au despărțit de fapt Shakira și Piqué. Motivul dezvăluit de un apropiat al artistei

Ies la iveală noi detalii în cazul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique. Presa spaniolă ar fi aflat un secret foarte important legat de ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Un apropiat al cuplului a oferit dat mai multe detalii.

Motivul pentru care s-au despărțit Shakira și Pique: „A refuzat să îi dea bani”

Potrivit unul apropiat al cuplului, Roberto Garcia, motivul despărțirii nu ar fi infidelitatea și tot ce s-a spus până acum. Conform spuselor fostului iubit al uneia dintre surorile Shakirei, despărțirea dintre cei doi s-a produs din cauza banilor. Bărbatul spune că Gerard Pique i-ar fi cerut Shakirei un împrumut destul de mare pentru a face o investiție, dar artista ar fi refuzat să îi ofere acei bani. Părinții ar fi sfătuit-o să nu îl ajute pe tatăl copiilor ei,

”Știu de la o persoană foarte apropiată ei că problemele lor au fost de natură financiară. Shakira a refuzat să îi dea bani, căci nu dorește să amestece banii cu dragostea. Ăsta e și motivul pentru care își țineau socoteala financiară și acasă și totul se împărțea în două”, a spus Roberto Garcia, conform okmagazine.ro.

De ce nu a vrut să se căsătorească Shakira și Gerard Pique

Potrivit aceluiași bărbat, Roberto Garcia, Shakira nu a vrut niciodată să se căsătorească cu Gerard Pique. Artista și-ar fi dorit doar ca acesta să fie tatăl copiilor săi.

Shakira a fost cea care a anunțat despărțirea de cunoscutul fotbalist

La scurt timp după ce au apărut zvonuri că Shakira și Gerard Pique nu mai formează un cuplu, artista a decis să transmită un comunicat de presă prin care să confirme despărțirea.

”Regret să vă anunț că drumurile noastre o vor lua în direcții separate. De dragul copiilor, care se află în topul priorităților noastre, vă rugăm să ne respectați viața privată. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Shakira.

Ulterior s-a aflat că Shakira ar vrea să se mute din Spania, departe de țara în care a locuit alături de Gerard Pique. Artista ar urma să locuiască în SUA, la Miami, acolo unde deține o vilă luxoasă în valoarea de aproximativ 16 milioane de dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *