De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu: „Îmi dădea o stare de nesiguranță”. Povestea lor de dragoste a durat 8 ani

Nicoleta Luciu: „El era foarte gelos”

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2023

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Se întâmpla la începutul anilor 2000, înainte ca fiecare dintre ei să își întemeieze o familie. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, însă nu au ajuns la căsătorie. Nicoleta Luciu a dezvăluit, la un moment dat, de ce a ajuns să se despartă de Dinu.

Din ce motiv s-a terminat relația dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au fost împreună timp de 8 ani și multă lume se aștepta să îi vadă căsătoriți. În 2005, cei doi și-au spus adio, iar fiecare dintre ei și-a întemeiat o familie alături de altcineva. Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu Szolt Csergo, alături de care are 4 copii. Dinu s-a căsătorit cu Deea, în 2008, iar în urmă cu câteva zile au anunțat că divorțează.

Citește și: Dezvăluirea surprinzătoare cu care a revenit Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea. „Preferăm să vă spunem adevărul”. Ce a ieșit acum la iveală

În momentul în care Nicoleta Luciu și Dinu Maxer s-au despărțit, multă lume s-a întrebat care au fost motivele. Niciunul dintre ei nu a lămurit misterul atunci, însă într-un interviu acordat câțiva ani mai târziu, actrița a spus că Dinu era foarte gelos și că îi dădea un sentiment de nesiguranță în relație.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el.”, a declarat Nicoleta Luciu pentru revista TABU, în anul 2009.

Citește și: Nicoleta Luciu, transformare radicală. Cum arată la 42 de ani. Fanii au criticat aspru ultima ei apariție: „N-are nicio legătură cu ce a fost”

De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu
Nicoleta și Dinu au fost împreună până în 2005

Dinu Maxer nu voia ca Nicoleta Luciu să joace în telenovele

Despărțirea lor a coincis cu momentul apariției primei telenovele românești. Dinu Maxer a recunoscut, la rândul său, că nu voia ca iubita lui să apară în telenovele, iar acesta a fost doar unul dintre motivele care au dus la încheierea relației. Bărbatul a mai spus că, la vremea respectivă, nu își dorea ceva serios și nu voia să se căsătorească sau să aibă copii cu Nicoleta Luciu.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Motivul care a dus la despărțire, de fapt

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…) Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005.”, i-a mărturisit Dinu Maxer lui Cătălin Măruță, în emisiunea acestuia.

La scurt timp după despărțirea de Dinu Maxer, Nicoleta Luciu a început să joace în telenovele care s-au bucurat de succes uriaș, la vremea respectivă. A avut roluri în „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Aniela”, „Iubire și onoare”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *