De ce s-au despărțit Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, de fapt. Adevăratul motiv al separării celor doi

Adevărul din spatele despărțirii dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu
De ce s-au despărțit Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, de fapt. Adevăratul motiv al separării celor doi

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri artistice, dar nu numai. Cei doi au trăit și o frumoasă poveste de dragoste, însă, pe parcursul anilor, relația lor s-a degradat considerabil. Interpreta de muzică populară a vorbit despre adevăratul motiv pentru care ea și artistul s-au despărțit.

Maria Ciobanu, mărturii despre viața alături de Ion Dolănescu

Au trecut 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu și tot atâția până când Maria Ciobanu și-a făcut curaj să vorbească despre adevăratele motive pentru carea ea și maestrul au plecat pe drumuri separate în viață. Fanii celor doi știu că aceștia și-au început povestea de iubire cât încă formau cupluri cu alte persoane. Ion Dolănescu era însurat cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el, de care nu a divorțat niciodată, iar Maria Ciobanu se afla deja la al doilea mariaj.

Artista a povestit despre admirația pe care o avea față de Dolănescu încă dinainte să înceapă relația. Timp de trei ani, cântărețul a curtat-o, însă nu a avut parte de mari reușite, mai ales că, la acea vreme, Maria Ciobanu avea un copil mic de crescut. În 1968, cei doi s-au îndrăgostit unul de altul și în 1971 s-au căsătorit, deși nu și religios, fiind amândoi cununați cu alte persoane.

„După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Probabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat cu care mă mândresc: Ionuţ”, a povestit Maria Ciobanu.

La scurt timp, au început să apară și primele neînțelegeri. Deși pe scenă formau un cuplu grozav, situația de acasă era cu totul alta. Artista a vorbit despre violență, lucru de nesuportat de către aceasta, astfel că s-a produs separarea.

„Niciodata n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolanescu. Cum să mai țin acum la omul care mi-a luat copilul? Dumnezeu e mare și ne iartă pe toți. Și eu l-am iertat pe tatăl copilului meu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu talent și am putut să-mi câștig singură existența”, spunea Maria Ciobanu în urmă cu câțiva ani.

În prezent, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu, cu care este împreună de mai bine de 40 de ani. Ion Dolănescu a fost împreună cu trei femei: Iustina Băluțeanu, cu care s-a și căsătorit cu acte, Maria Ciobanu, cu care l-a făcut pe Ionuț Dolănescu, și Margarita Valenciano, alături de care a avut un alt fiu, Dragoș, ce trăiește în Costa Rica.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *