De ce s-au despărțit Vica Blochina și Victor Pițurcă. ”L-am înșelat foarte mult”

Vica Blochina și Victor Pițurcă au împreună un băiat, pe nume Edan.
De ce s-au despărțit Vica Blochina și Victor Pițurcă. ”L-am înșelat foarte mult”

De ce s-au despărțit Vica Blochina și Victor Pițurcă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe parcursul a 16 ani, în urma căreia s-a născut fiul lor, Edan. Vedeta a făcut dezvăluiri incendiare despre relația lor, explicând de ce a ales să îl înșele pe fostul fotbalist.

De ce s-au despărțit Vica Blochina și Victor Pițurcă

Vica Blochina a mărturisit într-un interviu că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care l-ai iubit cel mai mult, dar că a ales să îl înșele de mai multe ori din cauza faptului că fostul selecționer al României nu dorea recunoască oficial relația lor.

Fosta balerină a povestit că deși erau fericiți împreună, Victor Pițurcă i-a spus că nu va divorța niciodată de soția lui și că vedeta va rămâne doar la statutul de amantă.

Cu toate că a deranjat-o foarte tare, inițial Vica Blochina nu luat nicio decizie. Însă în cele din urmă a ales să își înșele partenerul în semn de răzbunare. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci de mai multe ori, după cum chiar vedeta mărturisește.

”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a povestit în urmă cu ceva timp Vica Blochina pe YouTube.

Mai mult decât atât, Vica Blochina a dezvăluit că bărbații cu care l-a înșelat pe Victor Pițurcă îi erau superiori fostului fotbalist din toate punctele de vedere.

”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie, la cuține în cadrul show-ului de la Pro TV

Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie se numără printre cei 12 concurenți care fac parte din echipa Faimoșilor în cadrul show-ului Survivor de la Pro TV. În ultimul episod, cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții.

Vica și Ionuț s-au luat la ceartă în tabără, după ce fostul sportiv a nominalizat-o pe Maria Constantin pentru eliminare. Fosta balerină i-a adresat cuvinte grele lui Iftimoaie.

„Ionuț Iftimoaie este un jucător extrem de pervers. Pervers nu neapărat în sensul rău, poate să fie… Dar el este în sensul rău. El este aici singur, eu sunt cu Maria, noi suntem prietene bune și el deja caută alianțe, pentru că el e strateg. Fetele astea sunt pistol cu apă. El caută alianță, strategii”, a spus Vica.

Replica lui Ionuț Iftimoaie nu a întârziat să apară: „Faptul că eu încerc să am o relație armonioasă nu înseamnă că îmi fac alianțe. Nu suntem la partide politice. Nu facem altceva decât să tragem foarte mult, pentru binele echipei”.

Cei trei nominalizați pentru eliminare au fost Maria Constantin, Doc și Gheboasă. În urma votului publicului, deși Gheboasă i-a rugat pe cei de acasă să nu îl voteze pentru a se putea întoarce în țară la familia lui, cea eliminată a fost Maria Constantin.

Însă pentru că nu a mai putut rezista în jungla din Republica Dominicană, Gheboasă a solicitat și el să fie eliminat, iar dorința i-a fost îndeplinită. Așadar, în urma consiliului de miercuri seara, Faimoșii au rămas fără doi oameni.

Citește și: „Vica Blochina, mărturisire dureroasă făcută la Survivor 2023. De ce fiul ei nu mai vorbește cu ea: “Îmi vine să plâng”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.4 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *