De ce s-au văzut pe ascuns Adela Popescu și Radu Vâlcan la începutul relației: „Când l-am cunoscut pe Radu era acest Don Juan de București. Eu sunt fată serioasă, pe mine nu mă treci pe o listă!” VIDEO EXCLUSIV

Adela Popescu ne-a mărturisit că își răsfăța partenerul la începutul relației cu micul dejun

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut furori încă de când au decis să le spună fanilor că au o relație. Timpul a trecut și aceștia și-au întemeiat o familie, bucurându-se de trei băieți superbi, iar în prezent formează unul dintre cele mai puternice și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, la început, cei doi nu s-au afișat, întâlnindu-se pe ascuns. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect.

Adela Popescu, dezvăluiri despre relația cu Radu Vâlcan

Chiar dacă în momentul de față doar Radu Vâlcan gătește în familie, Adela Popescu ne-a mărturisit că își răsfăța partenerul la începutul relației cu micul dejun. Mai mult, vedeta l-a cucerit pe prezentator prin naturalețe:

“Nu, mă trezeam mai devreme doar ca să îi pregătesc micul dejun. Știu exact și ce mâncam. Făceam cafea la ibric și aveam o brânză de capră pe care o întindeam pe niște pâine uscată, care avea cimbru și sare, era ceva special. El a crezut că doar așa mănânc dimineața. Peste un an, s-a făcut schimbul. Doar el se trezește dimineața înaintea mea. Dar în niciun caz să mă machiez, eu așa am fost, foarte nemachiată dintotdeauna. Eu maxim am gătit pentru copii. Când a început diversificarea, m-am ocupat de asta. M-am preocupat ca să le fac o mâncare diversă, m-am informat cu privire la combinațiile corecte. Dar acum, gata, le dau bani de buzunar. Să își ia singuri eugenii! Glumesc, glumesc. Încă nu au acces, sunt dependenți de noi, mănâncă ce le dăm.”

De ce și-au ascuns relația la început

La început, Adela Popescu și Radu Vâlcan au preferat să nu se afișeze împreună, ci, mai degrabă, să se întâlnească pe ascuns. Vedeta ne-a mărturisit că și-a dorit să vadă ce intenții avea Radu față de ea, înainte de toate, mai ales pentru că voia o legătură serioasă:

“Eu când l-am cunoscut pe Radu era acest Don Juan de București, absolut normal, un bărbat care arată bine, era și în lumina reflectoarelor, evident că avea succes la femei. Avea și o relație, două, trei în același timp, poate. Nu zic acum că ar fi așa, dar așa s-a mai dus vorba. Când am văzut că mă curtează, primul gând a fost: “Hopa! Eu nu sunt de trecut pe listă! Eu sunt fată serioasă, pe mine nu mă treci pe o listă!”. L-am ținut în standby până când m-am lămurit. I-am zis: “Uite ce se întâmplă, dacă vrei să ne vedem, ne vedem pe ascuns până când îmi dau seama care sunt intențiile tale!”. Asta după ce mi-am dat seama care sunt ale mele. Îmi plăcea și mie foarte mult și am zis că până nu mă asigur că treaba este serioasă, eu nu! Până nu m-am lămurit și am știut exact că e dragoste și e ceva special, nu ne-am afișat. Când a fost clar, am și plecat în Bali. Am plecat cu doi prieteni în Bali, acela a fost momentul.”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu puternic

De asemenea, Adela Popescu este mândră de faptul că relația începută în urmă cu mulți ani a dus la o căsnicie și la întemeierea unei familii. Vedeta și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc:

“Bineînțeles. (n.r. că tactica ei a dus la o căsătorie și i-a sudat ca și cuplu) Mă puteam lămuri, vedeam care este treaba. Nu era nimic de judecat. Adică, până la urmă, poate să îți placă o relație și apoi să se încheie. Dar nu a fost cazul și uite că rezistăm și până în ziua de azi și suntem foarte OK, cu zile mai bune, zile mai puțin bune, cum e în toate familiile.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum arată casa de 5 milioane de euro în care locuiește Dani Alves după ce...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *