De ce să presari făină peste aragaz înainte de a-l curăța. Trucul este chiar genial și util pentru toate gospodinele

Nu ai nevoie de produse scumpe pentru a face curățenie. Vezi mai jos câteva trucuri simple
De ce să presari făină peste aragaz înainte de a-l curăța. Trucul este chiar genial și util pentru toate gospodinele

Gospodinele cu experiență au descoperit de-a lungul timpului o mulțime de trucuri pentru curățenia în casă. Spre exemplu, de ce să presari făină peste aragaz înainte să în cureți? Este un truc eficient, de mare ajutor.

Trucuri pentru curățenia în casă

Dacă ți se întâmplă ca pe aragaz să rămână grăsime și să se întărească, trebuie să știi că nu ai nevoie de soluții speciale pentru a o îndepărta. Este suficient să presară făină peste aragaz înainte de a-l curăța, apoi cu o lavetă să îl ștergi bine și o să vezi cum grăsimea dispare instant.

Cum să faci un odorizant natural

Dacă vrei să ai propriul odorizant, natural, în casă, trebuie să știi că îți trebuie doar două ingrediente: apă și coji de portocale. Pregătește o infuzie dintr-un litru de apă și cojile de la o portocală, apoi folosește amestecul cu o sticlă cu pulverizator, potrivit eustiu.com.

Cum să desfunzi chiuveta dacă nu ai niciun produs în casă

E bine de știut că poți desfunda chiuveta și dacă nu ai o soluție specială în casă. Bicarbonatul de sodiu, oțetul și aspirina sunt suficiente pentru a rezolva problema. Pune 10 pastile de aspirină în gura de scurgere și toarnă 200 ml de oțet.

Cum să scapi de petele de vopsea de păr rămase pe chiuvetă

Dacă ți s-a întâmplat să rămână peste de vopsea de păr pe chiuvetă, trebuie să știi că nu este nevoie să o schimbi. Există o soluție care te poate ajuta să o cureți rapid. Pune peste urmele de vopsea de păr pastă de dinți și lasă așa peste noapte. A doua zi îndepărtează urmeze cu o periuță de dinți și bicarbonat.

Curăță cuptorul cu microunde în 5 minute

Ca să cureți rapid cuptorul cu microunde ai nevoie de un pahar cu apă și două linguri de oțet. Pune totul în cuptor și lasă-l să funcționeze timp de cinci minute la intensitate minimă. Oțetul este volatil și va înmuia grăsimea întărită sau urmele de ulei rămase.

Cum să scapi de petele de pe obiectele din inox

Aceste obiecte din inox dau mereu bătăi de cap deoarece apar pe ele o mulțime de pete, în special cele de calcar. Pentru a le curăța folosește o pastă de bicarbonat de sodiu și oțet și șterge bine cu un burete moale. O să vezi că petele dispar instant.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *