De ce să presari scorțișoară la intrarea în casă. O să faci și tu asta de acum, trucul uluitor

De ce să presari scorțișoară la intrarea în casă. O să faci și tu asta de acum, trucul uluitor

Scorțișoara este nu doar un ingredient excelent pentru rețetele delicioase de desert, dar și o soluție inedită pentru cei care vor să îmbunătățească anumite aspecte ale vieții lor. Află, din rândurile de mai jos, de ce să presari scorțișoară la intrarea în casă.

De ce să presari scorțișoară la intrarea în casă

Scorțișoara este apreciată în întreaga lume pentru aroma sa unica și este folosită de regulă la diverse rețete de desert.

Acest condiment a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri nu doar în scopuri culinare. Egiptenii, spre exemplu, o foloseau la îmbălsămare și ritualuri religioase. Pe atunci, era considerată mai valoroasă chiar decât aurul sau fildeșul.

Scorțișoara are și o mulțime de beneficii pentru organism. Are proprietăți antibacteriene, antifungice, ajută la scăderea tensiunii arteriale, a diabetului zaharat și reglează apetitul.

Citește și: De ce să adaugi scorțișoară în carnea tocată pentru chiftele. Doar câteva persoane știu secretul

Mai nou s-a descoperit că scorțișoara reglează nivelul de estrogen la femei, crește libidoul și reglează ovulația. De asemenea, este cunoscut faptul că același ingredient poate trata disfuncția erectilă la bărbați, iar pentru atleți este folosită pentru tratarea spasmelor musculare, crescând nivelul de oxigen din sânge.

Însă pe lângă toate aceste beneficii pentru organism, scorțișoara poate fi și un sprijin de nădejde pentru cei care vor să atragă norocul și prosperitatea.

Citește și: De ce să presari scorțișoară în ciorbă. Trucul bucătarilor pricepuți care te scapă de o mare problemă

Cum putem folosi scoțișoara pentru atragerea norocului și a bunăsătării

Există un mic ritual pe care îl poți aplica. În fiecare lună, pe data de 1, sau la nevoie, pune în palmă o linguriță de scorțișoară. Apoi ieși în prag, în afara casei, te întorci cu fața spre ușa deschisă astfel încât să vezi spre interior, și rostești următarele cuvinte:

“Când scorțișoara îmi intră-n casă, prosperitatea intră să stea.
Când scorțișoara e suflată, abundența intră în viața mea și rămâne în ea.
Așa este.”

După ce ai spus aceste cuvinte, suflă scorțișoara și, foarte important, în timp ce intri în casă, vizualizează ceea ce ai spus. Scorțișoara se lasă pe podea timp de 24 de ore, și ce nu ai luat pe tălpi între timp, aspiri a doua zi.

Citește și: Trucul cu dafin și scorțișoară pe care toate femeile trebuie să-l știe vara. Vei fi surprinsă de rezultate

Un alt truc prin care poți atrage prosperitatea cu ajutorul acestui condiment, presupune să verși praf de scorțișoară peste o lumânare portocalie, apoi să o aprinzi. Pune sub lumânare un bilețel cu dorințele tale, iar acestea se vor îndeplini cu siguranță.

De asemenea, se spune că dacă legi câteva batoane de scorțișoară chiar de tocul ușii și treci des pe sub ele, dorința ta de a te îmbogăți se va materializa și vei avea o viață așa cum ai visat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *