De ce să pui o frunză de dafin în ceașca de cafea. Efectul e nebănuit, te va surprinde total

Rezultatul te va surprinde!
De ce să pui o frunză de dafin în ceașca de cafea. Efectul e nebănuit, te va surprinde total

Dafinul, originar din zona mediteraneană, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți arbori din întreaga lume. De regulă, frunzele sale sunt utilizate în bucătărie, la prepararea diferitelor mâncăruri. Ele sunt extrem de apreciate pentru aroma lor specifică, însă ceea ce puțini știu este că frunzele de dafin pot fi puse și în ceașca de cafea. Încearcă și nu vei regreta!

Motivul pentru care este bine să pui o frunză de dafin în ceașca de cafea

Ești un iubitor de cafea înrăit? Ei bine, atunci trebuie să încerci neapărat asta. Dacă nu îți poți începe ziua fără a te răsfăța cu această băutură delicioasă, ai nimerit exact unde trebuie.

Probabil că obişnuieşti să îţi prepari cafeaua cu puțin lapte și scorțișoară, dar ce ai spune să adaugi la final și o frunză de dafin? Ei bine, această combinație inedită va da un gust unic băuturii, însă asta nu este tot!

Beneficiile frunzelor de dafin

Dincolo de gust, te invităm să descoperi şi celelalte motive pentru care ar trebui să pui o frunză de dafin în ceașca de cafea. Ei bine, procedând așa, vei topi kilogramele în plus, vei curăța organismul de toxine și, de asemenea, îți vei întări sistemul imunitar.

Totodată, nu uita că și cofeina are numeroase beneficii. Spre exemplu, ea dă energie şi contribuie la eliminarea stărilor de oboseală. În plus, conform studiilor, cofeina poate îmbunătăți performanţele fizice şi, în acelaşi timp, poate arde grăsimile.

Citește și Ce se întâmplă dacă pui o frunză de dafin pe caloriferul tău iarna. Trucul e de mare ajutor!

Frunzele de dafin, aducătoare de bani și noroc

Frunzele de dafin pot fi folosite și pentru a atrage norocul și prosperitatea. Laurul, așa cum îi mai spune dafinului, a fost asociat încă din cele mai vechi timpuri cu victoria și triumful.

Utilizarea frunzelor sale în interiorul casei este ideală pentru a spori fluxul de energie pozitivă și pentru a absorbi vibrațiile rele venite din exterior. Există mii de moduri în care poți utiliza acest minunat ingredient.

Spre exemplu, poți apela la ritualuri care constau în arderea frunzelor de dafin până la prepararea unor mici săculeți care trebuie plasați în locuri speciale din locuință.

Citește și Ritual cu foi de dafin pentru bani. Ce trebuie să treci pe frunza de dafin și cum o poți folosi pentru a atrage doar lucruri bune în viața ta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *