De ce să pui o hârtie în ușa frigiderului. Trucul nebănuit care îți poate salva viața

Ce probleme poți să descoperi
De ce să pui o hârtie în ușa frigiderului. Trucul nebănuit care îți poate salva viața

Vrei să știi cum poți îmbunătăți funcționarea frigiderului și să prelungești durata de viață a alimentelor cu o simplă bucată de hârtie? Ei bine, cu siguranță vei fi interesat să afli trucul care a devenit viral pe rețelele de socializare și care te va surprinde. Un truc care constă în plasarea unei bucăți de hârtie pe ușa frigiderului, dar la ce folosește?

Trucul cu hârtie pe ușa frigiderului. Ce probleme poți descoperi

Știai că există un truc foarte simplu pentru a afla dacă frigiderul tău funcționează corect și păstrează bine alimentele? Acesta constă în plasarea unei bucăți de hârtie pe ușa frigiderului și închiderea acesteia, lăsând jumătate din hârtie în exterior. Dacă poți îndepărta hârtia cu ușurință și fără să deschizi ușa, înseamnă că garniturile frigiderului și-au pierdut aderența și nu etanșează bine frigul.

Acest truc a devenit viral pe rețelele de socializare, dar puțini știau la ce folosește. Însă, un utilizator de pe TikTok explică în detaliu cum se face testul pe hârtie și ce trebuie făcut dacă rezultatul este negativ. Doar așa poți înțelege cum acest truc îți poate salva viața. Un frigider care nu se închide bine poate face ca alimentele să se strice și să provoace toxiinfecții alimentare.

Vezi și – A tăiat un burete, a presărat sare în el, iar apoi l-a pus în frigider. Trucul e genial, trebuie să-l știi și tu

Cum să îți verifici frigiderul, pas cu pas

Videoclipul arată cum se introduce o bucată de hârtie în ușa frigiderului și cum se închide ușa, scrie okdiario.com. Mulți utilizatori au comentat videoclipul și au apreciat sfatul. Unii au spus că l-au încercat și că le-a funcționat, în timp ce alții s-au declarat surprinși că nu au auzit până acum de acest truc. De asemenea, există și cei care au glumit că frigiderul lor este atât de prost încât nici măcar nu au nevoie de hârtie pentru a-l deschide.

Adevărul este că acest truc este foarte util pentru a verifica starea frigiderului nostru și pentru a evita problemele majore. Dacă vrei să știi dacă frigiderul tău se închide corect, tot ce ai nevoie este o bucată de hârtie și câteva secunde. Iar dacă nu, știi cum să o repari cu un uscător de păr (îndrepți aerul cald spre garniturile care fac legătura între ușă și frigider). În acest fel, îți poți păstra alimentele proaspete și sigure pentru mai mult timp.

Vezi și – A pus un burete cu bicarbonat în frigider și totul s-a schimbat în câteva minute. Trucul ieftin cu rezultate neașteptate

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *