De ce să pui sare și piper pe lămâie după ce o scoți din frigider. Efectul te va surprinde total

Există o serie de beneficii ale consumului de lămâie cu sare și piper. Vei rămâne surprins de utilizările sale.
De ce să pui sare și piper pe lămâie după ce o scoți din frigider. Efectul te va surprinde total

Lămâia este unul dintre cele mai populare fructe din întreaga lume, cu un uriaș potențial pentru sănătate. Introduse în alimentație, citricele aduc numai beneficii organismului și ne vor face să ne simțim mult mai bine. Ceea ce puțini știu însă este faptul că această combinație de lămâie sare și piper ne poate ajuta în multe moduri.

De ce să pui sare și piper pe lămâie după ce o scoți din frigider

Ne aflăm în acea perioadă a anului în care consumul de citrice este intens recomandat de specialiști. Vremea rece și virozele nu fac altceva decât să slăbească organismul și să îl facă și mai vulnerabil în fața altor agenți patogeni.

De aceea, ar fi bine să îl protejăm, chiar dacă răcelile sau gripa nu s-au atins de noi până acum. Este bine să fim precauți și să nu ne lăsăm corpul lipsit ajutor. Și ce altă modalitate mai bună de a ne întări sistemul imunitar poate fi dacă nu prin remedii naturale, folosite de generații întregi.

Spre exemplu, ingredientele cele mai potente în ceea ce privește refacerea de după o răceală sunt lămâia și mierea. Dar cea mai sănătoasă dintre ele este, fără îndoială, lămâia, care poate fi folosită și ea într-o mare varietate de rețete pentru a ne îngriji.

Cunoaștem, de asemenea, proprietățile lămâii atunci când vine vorba de pierderea în greutate, așa că nu este surprinzător că le putem aplica în viața noastră de zi cu zi.

Dacă vrei să începi să ai grijă de tine, nu ezita, ia aminte cum să faci acest lucru folosind lămâia într-o varietate de moduri. Pregătește, totodată, niște piper și sare, doi aliați de nădejde atunci când vine vorba de protejatrea sănătății tale. Iată cum poți folosi toate aceste ingrediente.

Dureri în gât

Dacă te doare gâtul, nu trebuie decât să amesteci sucul de lămâie cu piper negru și sare pentru a crea, împreună cu apă, un lichid de gură pe care ar trebui să îl aplici de mai multe ori pe zi.

Probleme cu vezica biliară

Calculii biliari vor fi eliminați cu un amestec din trei linguri de ulei de măsline, o lingură de lămâie și o lingură de piper negru. Acesta este un remediu natural pe care trebuie să-l încerci dacă ai această afecțiune.

Greață și indigestie

Greața și indigestia pot fi de domeniul trecutului dacă consumi un suc de lămâie, piper măcinat și apă. Vei vedea cum prin administrarea acestui amestec poți începe să controlezi o problemă care în anumite momente este aproape imposibil de stăpânit.

Dureri dentare

Dacă începi să te doară dinții, amestecă lămâia cu uleiul de cuișoare și apă. Clătește energic și vei vedea că te va ajuta să pui capăt acestei probleme sau măcar să nu te mai doară atât de tare.

Sângerări nazale

În caz de sângerare nazală, pune câteva picături de suc de lămâie pe o cârpă de bumbac și aplică-o pe nări. Același remediu funcționează și pentru greață și dureri de cap.

Slăbire

Este mult mai ușor să slăbești cu ajutorul acestui remediu natural: amestecă apă caldă cu suc de lămâie, adaugă puțin piper, iar silueta ta îți va mulțumi. Amestecul trebuie consumat pe stomacul gol.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *