De ce să ții mereu o bancnotă împăturită triunghi în portofel. Trucul care îți va schimba viața

De ce să ții mereu o bancnotă împăturită triunghi în portofel. Trucul care îți va schimba viața

Dincolo de aparența lor obișnuită, bancnotele pot purta cu ele semnificații și superstiții care își au originea în diverse culturi sau tradiții. Un astfel de obicei este acela de a ține o bancnotă împăturită în formă de triunghi în portofel. Ei bine, dacă și tu ai probleme cu banii, nu te costă nimic să încerci acest truc pentru a atrage norocul și prosperitatea în viața ta.

Cum poți atrage prosperitatea financiară

Oamenii sunt mereu în căutare de succes și prosperitate, iar adesea banii pot veni greu și cu multă muncă spre noi. Cu toate acestea, există obiceiuri și superstiții care sunt adesea aplicate în speranța de a atrage ceea ce ne dorim în viață.

De la trucul cu frunza de dafin până la obiceiul de a împături bancnota în forma unei piramide, oamenii au tendința să încerce și să observe potențialele beneficii uimitoare ale acestor practici.

Citește și: Planta pe care să o ai în casă, în septembrie, pentru a atrage banii. Norocul nu te va mai părăsi niciodată

Piramida din bancnote este un magnet pentru bani

Dacă și tu vrei să ai succes pe plan financiar, îți dezvăluim un truc care atrage cu siguranță prosperitatea în viața ta. Un obicei comun este să ai întotdeauna în portofel cel puțin o bancnotă, indiferent de valoarea acesteia, dar să o împăturești astfel încât să semene cu o piramidă sau un triunghi.

Acest gest este adesea asociat cu credința că poate ajuta în momentele de criză financiară sau ghinion, deoarece se spune că atrage o sursă de noroc sau un sponsor care să îți aducă ajutor financiar.

Vezi și: Ce să scrii pe frunza de dafin, înainte de a o pune în portofel sau în poșetă. Secretul care atrage banii în viața ta

Alte trucuri care te ajută să eviți problemele financiare

Strânge bani după regula lui 7

O altă tehnică pentru a atrage norocul financiar implică strângerea banilor de diferite valori într-o pungă începând de joi dimineața. Alegerea zilei de joi se datorează credinței că această zi este sub influență planetei Jupiter, ceea ce crește șansele de a păstra și de a nu cheltui banii în mod nepotrivit.

Această practică presupune acumularea banilor timp de 14, 21 sau 28 de zile, aceste cifre reprezentând multiplii lui 7, care este considerat un număr foarte norocos.

În tot acest interval de timp, trebuie să porți cu tine punga cu economiile tale. Astfel, vei observa cum se confirmă proverbul „Ban la ban trage!”.

Te poate interesa și: Ce să nu ții niciodată în sufragerie. Îți aduc ghinionul în casă și alungă norocul la bani

Ține banii într-un borcan lângă pâine

Dacă aduni bani, trebuie să îi depozitezi într-un borcan pe care îl păstrezi în bucătărie, alături de o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni. Astfel, se spune că economiile tale vor atrage mult mai multe câștiguri.

Pune banii în pușculiță la aniversarea onomastică

La aniversarea zilei tale de naștere, este un obicei să ai bani în buzunar. De asemenea, în această zi trebuie să ai o pușculiță sub formă de purceluș sau cloșcă și să o hrănești cât mai des, deoarece se spune că norocul va găsi un loc confortabil în locuinta ta.

Urmăriți EGO.ro și pe
Radu Ștefan Bănică VREA la Eurovision?!
9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *