De ce să ții un pahar cu apă, sare și oțet în dormitor. Trucul pe care e bine să-l știi

Trucul pe care trebuie neapărat să-l știi
De ce să ții un pahar cu apă, sare și oțet în dormitor. Trucul pe care e bine să-l știi

Specialiștii spun că este bine să ții un pahar cu apă în camera în care dormi pentru a te putea hidrata pe timpul nopții. Dar ce-ai spune de un pahar cu apă, sare și oțet? Nu o să-ți vină să crezi ce spun experții despre acest obicei. Află totul despre acest truc!

Motivul pentru care este bine să ții un pahar cu apă, sare și oțet în dormitor

Există mulți oameni care împărtășesc credința în acest ritual și în beneficiile sale. Conform specialiștilor, locuința este ca un burete care absoarbe tot felul de energii din mediul în care îţi desfăşori activitatea, de la cei care te vizitează şi de la diverse obiecte pe care le cumperi și le aduci cu tine acasă. Dar cum poți identifica energiile negative din locuința ta?

Ei bine, metoda este mai simplă decât crezi. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei un pahar transparent şi să torni în el sare de mare. Astfel, aceasta ar trebui să ocupe circa un sfert din pahar. Acum, peste sarea de mare pune apă și oțet din vin alb. În final, pune paharul plin în camera în care dormi și lasă-l acolo peste noapte. Ai grijă, însă, să nu-l miști din greşeală.

Citește și Ce se întâmplă dacă pui un ou crud într-un pahar cu apă, pe noptieră, înainte de culcare. Rezultatele sunt extraordinare!

Ce se întâmplă dacă lași un pahar cu apă în fața ușii de la dormitor

În cazul în care simți că norocul te ocolește sau că nimic din ceea ce ţi-ai propus nu eşti în stare să realizezi, experții îți dezvăluie un truc genial care te va salva.

Ei susțin că tot ce trebuie să faci este să pui un pahar cu apă în spatele ușii tale de la dormitor. Astfel, va avea loc o ”curățare energetică” a casei tale.

În plus, unii internauți, susținători ai acestui ritual, spun că această practică te ajută să te odihnești foarte bine și să-ți recapeți forțele pentru a doua zi. De asemenea, trucul te ajută să lași toate grijile în urmă și să te relaxezi.

Citește și De ce să pui un pahar cu apă și bicarbonat de sodiu în frigider. Trucul genial care te ajută să scapi de o mare problemă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *