De ce Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc, de fapt. De 9 ani nu mai lucrează împreună: “Frustrări sunt multe”

De ce Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc, de fapt. De 9 ani nu mai lucrează împreună: “Frustrări sunt multe”

Șerban Huidu a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce el și Mihai Găinușă au ajuns să nu își mai vorbească. În ciuda prieteniei foarte strânse dintre cei doi care s-a întins pe ani de zile, în 2014 Șerban Huidu și fostul său coleg de la Cronica Cârcotașilor au rupt legătura. De-a lungul timpului, speculații au fost multe pe seama motivului pentru care s-au certat, însă acum Șerban Huidu a spus cu subiect și predicat ce se ascunde de fapt în spatele conflictului dintre ei.

De ce Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut istorie în televiziune, după ce timp de 14 ani, săptămână de săptămână, emisiunea pe care au prezentat-o – „Cronica Cârcotașilor” – făcea audiențe greu de egalat.

Pe lângă faptul că pe platourile de filmare cei doi se înțelegeau foarte bine, putându-se observa cu ușurință complementaritatea dintre ei, erau prieteni foarte buni și în viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, în 2014, Șerban Huidu și Mihai Găinușă și-au spus adio în urma unui scandal la care nimeni nu se aștepta și în urma căruia Mișu a decis să părăsească emisiunea.

Mihai Găinușă a dezvăluit în trecut care a fost principalul motiv pentru care a renunțat la show-ul de la Prim TV: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”.

Cu toate acestea, motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Gănușă s-au certat a fost cu totul altul. Se pare că ambii acumulaseră foarte multe frustrări în perioada de după accidentul lui Huidu. Pe de o parte acesta era nemulțumit că partenerul său de platou, care i-a preluat atribuțiile, nu se descurca la fel de bine ca el, de cealaltă parte, Găinușă nu a mai putut suporta criticile venite de la prietenul său.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Șerban Huidu
Șerban Huidu

Realizatorul TV a recunoscut însă că îi simte lipsa fostului său partener.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a mai spus acesta.

Nu mai este cale de împăcare

În urmă cu trei ani, când Cronica Cârcotașilor a împlinit 20 de existență, Șerban Huidu l-a sunat pe Mihai Găinușă în încercarea de a se împăca. Acesta din urmă nu i-a răspuns niciodată prezentatorului TV, chiar dacă Huidu a încercat să ia legătura cu el de mai multe ori.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *