De ce și-a ales Izabela Barbu numele de scenă „Jezebel”: „Mi-a plăcut atât de mult personajul”. A renunțat la jobul său în bancă pentru o carieră artistică VIDEO EXCLUSIV

Artista s-a inspirat dintr-un film celebru

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

De ce și-a ales Izabela Barbu numele de scenă „Jezebel”: „Mi-a plăcut atât de mult personajul”. A renunțat la jobul său în bancă pentru o carieră artistică VIDEO EXCLUSIV

Izabela Barbu este cunoscută publicului larg drept Jezebel. Artista este un exemplu de curaj, pentru că a renunțat la funcția pe care o deținea și, la 40 de ani, și-a urmat pasiunea. Astfel a ajuns să facă muzică, iar astăzi este invitată în emisiunea Ego Life, unde povestește cum a găsit curajul de a-și urma visul, dar și cum și-a ales numele de scenă. De unde s-a inspirat atunci când a decis să se prezinte publicului cu numele de scenă „Jezebel”.

Cum și-a ales Izabela Barbu numele de scenă „Jezebel”

Izabela Barbu este invitata Danei Săvuică, în ediția a 51-a a emisiunii Ego Life. Artista care a cucerit publicul cu vocea ei nu a făcut dintotdeauna muzică, deși talentul cu care a fost înzestrată s-a manifestat de la o vârstă fragedă. Abia la 40 de ani, Izabela Barbu a găsit curajul să renunțe la job-ul pe care îl avea în domeniul bancar și să se îndrepte către artă. Muzica și teatrul i-au bucurat sufletul dintotdeauna, iar în prezent este cântăreață.

La fel ca mulți artiști, Izabela a decis să se prezinte publicului cu altă identitate. Pornind de la numele ei, a ales să fie cunoscută de fani drept „Jezebel”. La începutul emisiunii Ego Life, Dana Săvuică a întrebat-o care este povestea din spatele numelui de scenă, iar cântăreața a răspuns:

„Etimologic au aceeași rădăcină, Izabela e derivat din Jezebel, dar numele nu mi-a fost inspirat de regina aceea rea Jezebel, care a fost aruncată la câini, ci de filmul omonim cu care Bette Davis a și luat premiul Oscar, a făcut un rol fabulos. Eu eram adolescentă când l-am văzut întâia dată, ea l-a jucat în ’38 sau ’39. Mi-a plăcut atât de mult personajul, o femeie puternică, modernă, într-o epocă în care femeia trebuia să fie supusă și să tacă. Nu prea avea nici dreptul să-și aleagă partenerul de viață, cum se întâmpla în epocă în toată lumea.”

Motivul pentru care Izabela Barbu nu a studiat muzica

Artista provine dintr-o familie de oameni talentați, iar pasiunea pentru muzică și actorie a existat încă din copilărie. Nu a putut studia în domeniul artistic, pentru că părinții ei s-au împotrivit. Izabela Barbu a povestit, tot în cadrul emisiunii Ego Life, cum a ajuns să studieze și mai apoi să aibă o meserie în domeniul bancar.

„Toți venim cu niște talanți și eu i-am dibuit repede pe ai mei. Am și venit într-o lume muzicală. Tata a cochetat cu actoria, mama cu folclorul. Din păcate și el a ales o meserie tehnică, dar am crescut în acest ambient, cu muzică, cu teorie, cu teatru. Dar nu m-au lăsat să urmez carieră. Am vrut să fac teatru și canto și au zis că nu e pentru mine. O dată că eram foarte timidă, și nu e o viață tocmai confortabilă pentru o femeie. Acum le dau dreptate, dar atunci frustrarea a fost foarte mare. Am fost un copil destul de obedient, m-am suspus autorității parentale.”, i-a povestit Izabela Danei Săvuică.

Artista și Dana Săvuică povestesc despre aceste lucruri, dar și despre alte subiecte interesante, în ediția de luni, 6 martie, a emisiunii Ego Life. Aceasta poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *