De ce și-a scos Daniel Buzdugan copiii de la școlile private. Prezentatorul a explicat clar motivul care l-a determinat să facă asta VIDEO EXCLUSIV

Daniel Buzdugan este invitatul Danei Săvuică în ediția din această seară a emisiunii Ego Life.
De ce și-a scos Daniel Buzdugan copiii de la școlile private. Prezentatorul a explicat clar motivul care l-a determinat să facă asta VIDEO EXCLUSIV

Prezent în ediția cu numărul 79 a emisiunii Ego Life, Daniel Buzdugan a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să își scoată copiii de la școlile private și să îi transfere în învățământul public. Moderatorul matinalului de la Radio ZU a explicat și dezavantajele învățământului privat.

De ce și-a scos Daniel Buzdugan copiii de la școlile private

Daniel Buzdugan este o persoană extrem de discretă, atunci când vine vorba de familia sa, dar alege să împărtășească, din când în când, imagini cu momentele petrecute alături de soția lui, Monica Buzdugan, și cei doi copii ai lor, Maria, în vârstă de 15 ani și Luca, în vârstă de 13 ani. El postează pe rețelele de socializare fotografii cu ei, în special din vacanțele în care merg împreună.

Citește și: Ego Life, ediția a 79-a. Dana Săvuică și Daniel Buzdugan, despre secretul relației cu Mihai Morar și căsnicia sa. Sfat de aur pentru toți părinții

Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detalii din viața privată a vedetei. Unul dintre lucurile mai puțin știute este faptul că Daniel Buzdugan a decis să își scoată copiii de la școlile private, după ani buni petrecuți de cei mici în sistemul educațional privat, și să îi mute la insituții de învățământ de stat.

Principalul motiv care a stat în spatele acestei decizii, spune omul de radio, au fost banii. El consideră nejustificate sumele plătite pentru educarea unui copil în sistemul privat, care adesea sunt comparabile cu cele plătite de studenții ce merg la facultate peste hotare.

”I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona…

Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…”, a precizat Daniel Buzdugan în ediția din această seară a emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică.

Daniel Buzdugan, invitatul Danei Savuica in editia cu numarul 79 a emisiunii Ego Life
Daniel Buzdugan, invitatul Danei Savuica in editia cu numarul 79 a emisiunii Ego Life

De ce au fost mutați copiii lui Daniel Buzdugan în sistemul de învățământ public

Moderatorul ”Morning ZU” spune că ai săi copii se simt ”foarte bine” la noua lor școală și recomandă părinților să fie mai deschiși față de sistemul de învățământ public, întrucât copiii pot primi și în școlile de stat o educație adecvată.

Daniel Buzdugan a dat de înțeles însă că în școlile private, acolo unde doar cei cu posibilități financiare își pot ține copiii, se practică un fel de competiție materială între elevi, extrem de dăunătoare .

”Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: ”Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane”, a adăugat Buzdugan.

Omul de radio este de părere că o astfel de gândire a copiilor înclinată spre o ”competiție” materială îi va transforma inevitabil în persoane nefericite.

”Un copil care întotdeauna va fi în competiție cu alt copil pe lucruri materiale, va fi un copil nefericit. Pentru că nu poți să ai totul. Oricât de bogată ar fi familia ta, nu poți avea totul, material.”, a completat Daniel Buzdugan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *