De ce și-au retras Călin și Orianda Donca copiii de la școală, de fapt. Cei doi soți au surprins pe toată lumea cu decizia lor

Motivul surprinzator pentru care soții Donca au decis să-și retragă copiii de la școli și grădinițe.

Zilele acestea, Călin Donca este în centrul unui scandal uriaș cu implicații penale. Miercuri, milionarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală, delapidare și înșelăciune. Mai mult decât atât, soția sa, Orianda Donca ar fi fost și ea implicată în ilegalitățile comise de soțul ei și este anchetată de procurori. Însă cu toate acestea, femeia a fost lăstă în libertate pentru a putea avea grijă de cei cinci copii ai lor. Acum ceva vreme, soții Donca au surprins cu decizia lor de a-și retrage copiii de la școală, alegând să îi educe în sistem homschooling. Iată cum explică cei doi hotărârea luată.

De ce și-au retras Călin și Orianda Donca copiii de la școală, de fapt

Călin Donca este unul dintre cei mai bogați tineri din România. Însă pe lângă succesul în afaceri, el se bucură și de o familie frumoasă. Antreprenorul și frumoasa lui soție, Orianda, au împreună 5 copii (3 fete și 2 baieti). Ei au surprins însă pe toată lumea cu decizia de a-i retrage pe cei mici din sistemul de învățământ, pentru a face homeschooling.

Astfel că, în prezent, Orianda Donca este cea care se ocupă full-time de copii.

”Soția se ocupă în întregime de copiii noștri. Am decis să îi creștem noi, i-am scos și de la școală. Este home-schooling. Am decis că este mai bine să îi educăm noi, după gândirea noastră. Ei au anumite sarcini, când și le îndeplinesc, primesc 100 sau 50 lei. Dacă vor haine sau vor activități, trebuie să facă din banii lor.”, a declarat Călin Donca, în urmă cu câteva luni în cadrul emisiuni Chefi la cuțite.

Calin si Orianda Donca, impreuna cu cei cinci copii ai lor
Calin si Orianda Donca, impreuna cu cei cinci copii ai lor

Pe același subiect: Ce studii are Călin Donca. Care a fost de fapt primul lui job. “Întotdeauna am știut că voi fi bogat”

Orianda Donca este o mamă devotată și spune că a ales să se focuseze în întregime asupra creșterii și educării celor cinci copii din plăcere și nu din obligație.

”Să crești cinci copii, nu e chiar ușor. M-am dedicat din plăcere, nu din obligație. I-am alăptat foarte mult, din plăcere. Copiii au dormit de mici cu noi în pat.”, a declarat Orianda Donca.

Motivul pentru care soții Donca au decis să își retragă copiii din sistemul de învățământ

Într-o altă emisiune, omul de afaceri a explicat că el și soția sa au luat această hotărâre pentru a le oferi copiilor o educație care să îi învețe să dobândească prosperitatea în viață, întrucât școala din România nu le oferă astfel de valori elevilor.

”Școala niciodată nu o să-i învețe cele mai importante trei lucruri: bogăția financiară, bogăția sănătății și bogăția relațiilor inter-umane”, a spus Călin Donca în cadrul emisiunii „Asta-i România”.

Pe același subiect: Cine este și cu ce se ocupă Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca. Sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
4.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *