Cine este și cu ce se ocupă Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca. Sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

Cine este și cu ce se ocupă Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca. Sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

Călin Donca, milionarul afacerist care a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” în ediția a 6-a a sezonului 11, împreună cu soția sa, Orianda, cu scopul de a-și demonstra abilitățile culinare, a fost reținut de către DIICOT.

Datorită prezenței sale frecvente în mediul online, Călin Donca este ușor de recunoscut, însă să descoperim împreună cine este soția acestui celebru afacerist.

Cine este Orianda Donca

Ei bine, soția afaceristului, reținut pentru 30 de zile, este o tânără mama a 5 copii școlarizați acasă. Acum mulți ani, se bucura de copilărie alături de sora sa și de bunici într-un hambar plin de fân din micul sătuc Valcani din Vestul țării, iar într-un interviu pentru Forbes.ro își amintea cu drag de acele vremuri.

Cu trecerea timpului, și-a continuat educația la școala din Sânnicolau Mare, iar mai apoi a avut ocazia să își aprofundeze studiile la Timișoara, unde a absolvit și facultatea. Cu toate acestea, în prezent se ocupă de creșterea copiilor săi.

Citește și: Gestul uimitor pe care l-a făcut un afacerist pentru angajații săi înainte de Crăciun. Și-a câștigat titlul de cel mai tare șef din lume

Cum s-au cunoscut cei doi soți

Orianda Donca, în vârstă de 34 de ani, este o mamă devotată a cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Familia ei este compusă din trei fete și doi băieți, cu numele Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea.

Totuși, destinul a făcut ca frumoasă brunetă să își întâlnească soțul acum mai bine de 14 ani, în Timișoara, în cadrul unui curs de dezvoltare personală.

Cuplul și-a construit o viață de lux în Brașov, unde locuiesc împreună cu familia lor. De asemenea la emisiunea „Chefi la cuțite”, cei doi au impresionat chefii cu vila lor impunătoare și cu colecția lor impresionantă de mașini de lux.

Vezi și: Toni Iuruc, comportament bizar după divorțul de Simona Halep. Uimitor cum a fost surprins afaceristul

De ce a fost reținut celebrul afacerist

Călin Donca, alături de alte două persoane, a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acuzațiile aduse la adresa lui vizează evaziunea fiscală, delapidarea, înșelăciunea și manipularea pieței de capital, conform informațiilor furnizate de News.ro.

Se pare că în 2021, Călin Donca și soția sa, Orianda, au fost implicați în crearea unui grup infracțional împreună cu alte două persoane. Aceștia au pus bazele unei criptomonede și au încercat să convingă comunitatea lor online să investească în aceasta, conform informațiilor furnizate de brașov.net.

Te poate interesa și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de fapt. Adevăratul motiv a ieșit la iveală: “Mi se pare cel mai trist”

Călin Donca, în vârstă de 38 de ani și originar din Brașov, este cunoscut ca un om de afaceri influent, care își desfășoară activitățile în domeniul energiei fotovoltaice.

De asemenea, acesta se află în topul 500 al celor mai bogați oameni din România ci și-a câștigat notorietatea prin participarea sa, alături de soția lui, la emisiunea „Chefi la cuțite” și prin prezența sa constantă în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
8.3 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *