De ce Teo Trandafir nu este o persoană directă: “Prostul îşi dă seama când tu îl consideri prost pânâ şi din priviri”

Teo Trandafir recunoaște că nu este genul de persoană care să spună direct ce o deranjează la o persoană
De ce Teo Trandafir nu este o persoană directă: “Prostul îşi dă seama când tu îl consideri prost pânâ şi din priviri”

Teo Trandafir recunoaște că nu este o persoană directă în relația cu oamenii din jur, atunci când vine vorba de a-i spune cuiva ce o deranjează la persoana respectivă. Prezentatoarea de la Kanal D afirmă că preferă să îl facă pe celălalt să înțeleagă că un anumit lucru nu îi convine într-o manieră mai diplomată, fiind convinsă că această tactică are mult mai mult succes decât dacă i-ai spune verde în față.

De ce Teo Trandafir nu este o persoană directă și cum preferă să abordeze oamenii astfel încât să îi facă să înțeleagă ce o deranjează

Teo Trandafir este una dintre cel mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Are o carieră încununată de succese, iar de-a lungul anilor a moderat emisiuni extrem de îndrăgite de publicul din România.

Provocările din viața Teodorei Trandafir au fost nenumărate, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Însă a reușit să treacă peste toate cu bine.

Vedeta este cunoscută ca fiind o persoană extrem de plăcută, dar și o fire energică, tonică, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Având în vedere că este înzestrată cu asemenea calități, nu este de mirare că Teo nu concepe să îi reproșeze unei persoane în față ceva ce o deranjează la ea. Vedeta preferă să abordeze o altă tactică, și anume aceea a diplomației.

„Mi se pare că trebuie să fii foarte redus la minte, încât tot ce îți trece prin cap să dai pe gură. Ai putea să filtrezi, ai putea să încerci să o dai cotită. Prostul își dă seamacâmd tu îl consideri prost până și din priviri. Deci nu este nevoie să îi spui că te deranjează.”, a mărturisit Teo Trandafir în podcastul „Dectectorul de minciuni”.

În plus, vedeta a recunoscut că este o fire rușionasă în general și nu dorește să îi deranjeze pe cei din jur, preferând mai degrabă să lase de la ea, astfel încât să evite o situație jenantă.

Într-adevăr, dacă sunt chestii fizice care mă deranjează zic. Dacă mi-e frig într-un loc, la un moment dat zic. Sunt ultima din sală care zice, dar zic.

Mi-e cam rușine în general, mi se parte tot timpul că deranjez și urăsc asta cu deranjatul. Nu îmi place să deranjez și o întind.

Ce adoră Teo Trandafir la un bărbat

Vedeta a mărturisit că este o femeie singură în momentul de față și a dezvăluit care sunt calitățile, atât fizice cât și intelectuale, care o atrag cel mai mult la un bărbat.

„Îmi plac foarte mult mâinile bărbaților. Mâinile frumoase. După care mă uit în ochii lor. Îmi place felul în care râd. Dacă râd frumos, m-au cucerit, dacă ma și fac să râd, pe jumătate m-au făcut fericită.

Intelectual îmi place la un bărbat blândețea și înțelegerea. Chestia asta te ține sub un papuc de catifea care îți place.”, a spus Teo în cadrul aceluiași podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *