De ce Theo Rose l-a botezat pe fiul ei, Sasha, la doar 5 săptămâni de la naștere. Ce spun de fapt preoții despre tradiția botezului

Declarațiile făcute de tatăl artistei după eveniment

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiețelul în urmă cu câteva zile, la doar cinci săptămâni de la naștere. Sasha Ioan a fost creștinat, iar cei doi familie și apropiații au fost prezenți la evenimentul important. Ce spun preoții despre tradiția botezului și când ar trebui făcut acesta.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiețulul la 5 săptămâni de la naștere

Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, a fost botezat la o lună și o săptămână. Au existat însă și critici, care spun că artista și regizorul și-au botezat fiul mult prea devreme. Cei doi n-au laut în seamă răutățile internauților.

Evenimentul a fost unul discret, fără ca cei invitați să publice fotografii pe rețelele de socializare. Au preferat să se bucure cu toții de acest moment delicat și unic. Sora artistei a fost nașa lui Sasha Ioan, Raluca Diaconu. Theo Rose și Anghel Damian au ales-o pe ea ca nașă în urmă cu câteva luni.

„A avut loc botezul, sâmbătă (n.r. 22 iulie). Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose pentru playtech.ro.

Vezi și – Cine sunt nașii de botez ai lui Sasha Ioan, copilul lui Theo Rose cu Anghel Damian. Surpriză mare

Ce spun preoții despre tradiția botezului

Conform preoților, creștinii ortodocși trebuie să facă botezul copilului la vârsta de 40 de zile, adică la 6 săptămâni de la naștere. În general, părinții aleg să-și boteze copilul la 2 sau 3 luni de viață ale acestuia sau chiar mai târziu.

„Așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai spus tatăl lui Theo Rose, explicând de ce l-au botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni.

Vezi și – Theo Rose și-a revenit spectaculos după naștere. Cum arată în costum de baie: “Am trăit să o văd și pe asta”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *