De ce trebuie să mergi singură la proba pentru rochia de mireasă. E important să afli asta

Iată de ce este important să nu mergi însoțită atunci când îți probezi rochia de mireasă.
De ce trebuie să mergi singură la proba pentru rochia de mireasă. E important să afli asta

În cadrul emisiunii Ego Life, Dana Săvuică a avut-o invitată pe Eli Lăslean. De aproximativ 7 ani, ea se ocupă de ținutele Primei Doamne a României, Carmen Iohannis. În cadrul interviului, Eli le-a oferit viitoarelor mirese sfaturi de aur.

Alegerea rochiei de mireasă este un moment important dar dificil din viața unei viitoare mirese. Cel mai important este ca aceasta să țină cont, în primul rând de propria impresie. „În primul rând trebuie să te placi tu pe tine, ceea ce vezi în oglindă. După părerea mea, nu trebuie să asculți când prietena de lângă tine zice – A, nu-mi place rochia asta – când ție îți place.”

De ce trebuie să mergi singură la proba pentru rochia de mireasă

Creatoarea de modă a povestit din experiența avută la fiecare probă pentru alegerea rochiei de mireasă potrivite. Eli Lăslean spune că deseori, viitoarele mirese vin însoțite la probă de prietene. Aceasta a spus că de multe ori vede bucuria în ochii celei care probează rochia atunci când se uită în oglindă. Însă, momentul ajunge să fie ruinat cu ușurință în momentul în care prietena care o însoțește nu este la fel de încântată de rochie.

„Eu le urmăresc pe fetele astea care vin să îmbrace o rochie de mireasă. O îmbracă, se uită în oglindă și o văd că zâmbește și prietena de lângă zice nu, mie nu îmi place, nu-ți stă bine. În momentul ăla se schimbă, pentru că sunt persoane pentru care contează foarte mult părerea prietenei.”, a povestit Eli.

De asemenea, a explicat că același lucru se întâmplă și când viitoarea mireasă vine la probă cu mama. „Ea tot așa, se îmbracă, îi place, dar hai să vedem ce zice și mama. Și mama zice nu rochia asta.” Creatoarea de modă nu încurajează deloc acest tip de comportament la probă și încurajează miresele să își aleagă rochia de mireasă fără a se lăsa influențate. Ba chiar le apără spunând că în ziua nunții este vorba în primul rând despre ele.

De aceea, „rochia trebuie să fie pe gustul ei. E foarte important să nu asculți de ce spune stânga, dreapta pentru că este vorba despre tine și e foarte important să fii autentic. Ceea ce spui tu să simți, să afirmi și să-ți asumi.”

Așadar, chiar dacă este vorba de persoanele apropiate, cele care te însoțesc la proba rochiei de mireasă pot să distrugă experiența. Acest moment atât de special pentru orice viitoare mireasă poate să fie ruinat din cauza celor care pot influența alegerea. Este bine să ai încredere în propria părere, altfel riști chiar să alegi rochia nepotrivită pentru cea mai importantă zi din viața ta.

Citește și accesoriile pe care trebuie să le poarte orice mireasă. Ce semnificaţie are fiecare

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.