De ce Volodimir Zelenski este diferit faţă de alţi lideri de stat: „Lumea își va aminti de el la fel cum își amintește de Martin Luther King Jr și Mahatma Gandhi”

De ce Volodomir Zelenski este diferit faţă de alţi lideri de stat? De când a inceput războiul din Ucraina, președintele țării și-a atras simpatia tuturor prin curaj și demnitate.
De ce Volodimir Zelenski este diferit faţă de alţi lideri de stat: Lumea își va aminti de el la fel cum își amintește de Martin Luther King Jr și Mahatma Gandhi

De ce Volodomir Zelenski este diferit faţă de alţi lideri de stat. De la invazia Rusiei asupra poporului său, președintele Ucrainei se bucură de o mare popularitate și de aprecierea tutoror. Felul în care luptă pentru libertate i-a atras simpatia tuturor și mai ales, sprijinul celor mai importante națiuni.

De ce Volodomir Zelenski este diferit

Iată principalele atuuri care l-au trasformat pe Zelenski într-un lider de apreciat la nivel mondial:

Sinceritatea

Războiul Rusiei contra Ucrainei a luat prin surprindere pe toată lumea. A instaurat panică, dar și susținere, iar în mijlocul acestor evenimente Volodimir Zelenski a dat dovadă de patriotism față de țara sa dar și de sinceritate. Dr. Amy Edmondson, profesor în cadrul Harvard Business School, a făcut o postare pe contul său de LinkedIn în care povestește următoarele: „Sunt impresionată de exemplul pe care îl oferă președintele Zelenski. Am urmărit fiecare discurs al său. Vorbește simplu, liniștit și plin de tărie și neobosit în a prezenta adevărul. Am studiat leadershipul toată viața. Nu am văzut niciodată așa ceva”.

Dincolo de sinceritate, președintele Zelenski a dat dovadă și de foarte mult curaj. Încă de la începutul atacului, SUA și-a oferit sprijinul în a-l scoate din țară, dar acesta a răspuns că „Are nevoie de muniție, nu de plimbare.” Aceste cuvinte, precum și toate discursurile de până acum au rămas în memoria tuturor și continuă să-i atribuie calitățile incontestabile de lider al țării.

Discursul simplu

Cu siguranță, nu este ușor să fii vocea poporului pe timp de război. Zelenski însă a dat dovadă de o naturalețe aparte în toate discursurile sale. De fiecare dată are un limbaj simplu, plin de emoție care ajunge la inimile tuturor. La fel ca Martin Luther King Jr sau Mahatma Gandhi, președintele militează pentru libertate și pentru susținerea drepturilor omului. Stilul lui unic de a conduce țara în vreme de război continuă să impresioneze prin curaj și determinare. „Lumea își va aminti de el la fel cum își amintește de Martin Luther King Jr și Mahatma Gandhi”.

Pe cât de mult și-a dorit Zelenski să ajungă la conducerea țării, cu siguranță nu și-ar fi putut imagina ce va urma, când și-a asumat puterea în 2019. Dar acum este momentul lui de glorie când are ocazia să inspire lumea prin curajul său. Abia acum lumea poate vedea cât de înalt este Volodomir Zelenski cu adevărat.

Dovezile de curaj

Deși traversează cele mai dificile momente din cariera de președinte, Zelenski încă dă dovadă de curaj. Încurajează armata și poporul prin atitudinea pozitivă, dar totodată este și un adevărat exemplu. A refuzat ocazia de a pleca din țară și nu ezită să dezmintă zvonurile privind plecarea sa. În plin război, acesta le vorbește oamenilor din biroul său, dar și de pe stradă, sfidând forțele ruse prin tăria de caracter și demnitate.

sursa foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.8 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Comentarii
  • Draga mea, cred că te-ai gândit foarte mult până să ajungi la această concluzie: ” … președintele militează pentru libertate și pentru susținerea drepturilor omului.” Drepturile omului? Care oameni, dragă? Poate drepturile oligarhilor ucraineni și ai celor din clica lui, poate doar drepturile ucrainenilor (dar și aici sunt cam sceptică că ar fi vorba despre toți), că în rest minoritățile (ruși, polonezi, cehi, unguri, români) sunt pur și simplu batjocorite.
    ”Zelenski însă a dat dovadă de o naturalețe aparte în toate discursurile sale. De fiecare dată are un limbaj simplu, plin de emoție care ajunge la inimile tuturor.” – Zelensky a dat dovadă că își joacă perfect rolul vieții, reușind să îi păcălească pe mulți și, cel mai crud adevăr, a dat dovadă doar de egoism când și-a transformat poporul în scut în fața dementului Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *