De cine s-a îndrăgostit Zaynab, fiica de numai 4 ani a Adinei Postelnicu: “A făcut o pasiune nebună!” VIDEO EXCLUSIV

"Am trăit și prima dragoste!"

Adina Postelnicu formează un cuplu cu rapper-ul Glance, originar din Yemen, alături de care se bucură de o fiică superbă, Zaynab Maria. Micuța abia a împlinit 4 ani și, după cum ne-a dezvăluit mama sa celebră, în exclusivitate pentru Ego.ro, deja a trecut prin prima dragoste copilărească într-o vacanță în Turcia.

Adina Postelnicu, dezvăluiri despre fiica ei

Adina Postelnicu se bucură din plin de viața de mămică și încearcă să îi ofere fiicei sale tot ce este mai bun. Vedeta a mărturisit că micuța Zaynab a devenit, recent, rebelă, însă există o regulă peste care nu trece niciodată, anume ora de culcare:

“Peste ora la care trebuie să facem nani, peste aia nu se discută, nu se negociază! Să știi că a început să fie. (n.r. rebelă) Până acum, nu. Tocmai ce a împlinit 4 ani și toată lumea spunea: „Vai, ai un copil minunat, e atât de cuminte!”. De vreo lună parcă lucrurile încep să o ia razna și nu știu cum să le controlez, să fiu calmă, să nu țip, să nu îi dau pedepse, adică să ne înțelegem cu vorba bună. Lucrez la treaba aceasta!”

„Am trăit și prima dragoste”

Mai mult, când a fost în vacanță în Turcia, Adina Postelnicu a observat că fiica ei a făcut o pasiune pentru un băiat, astfel că a trecut și prin prima dragoste copilărească. Astfel, îndrăgita blondină se așteaptă să aibă, în viitorul depărtat, un ginere turc sau arab:

„Nu am observat chestia asta. Ea stând toată ziua cu nepoțelul meu, Masi, ținând cont că au crescut împreună, mi se pare că e ceva firesc să stea cu băieții. În general, da, mai mulți băieței sunt în jurul ei. Dar am trăit și prima dragoste! S-a îndrăgostit în Turcia, când am fost în vacanță, de un băiat mare, avea vreo 20 și ceva de ani, era unul dintre animatorii de acolo, de la hotel. A făcut o pasiune nebună. Din iulie până în ziua de azi îmi spune de Ali. Ea e arăboaică, musulmancă, iar el turc. Se pare că pe acolo o să o pierd când o să își caute jumătatea! Da, încă mai este îndrăgostită, încă vorbim despre el după 2 luni! Ea fiind arăboaică, se pare că tot spre musulmani a tras. Mă aștept să am un ginere turc, cumva. Sau arab, mai mult ca sigur!”

De cine s-a îndrăgostit Zaynab, fiica de numai 4 ani a Adinei Postelnicu
Adina Postelnicu, alături de familia ei

Ce spune despre posibilitatea de a avea un ginere arab

Totuși, vedeta s-ar bucura dacă fiica ei ar alege un partener arab, mai ales pentru că aceștia, după cum a punctat, sunt familiști:

„De ce nu? Dacă partenerul meu de viață, respectiv tatăl copilului meu, este arab, de ce nu? Am apreciat întotdeauna faptul că, spre deosebire de români, ei își doresc familii de foarte tineri, lucru pe care eu l-am dorit foarte tare, dar și copii de foarte tineri. Atunci, știi cum e, nu trebuie să stai foarte mult să îi convingi: „Vreau un copil de mâine!”. Nu, dacă vrei să faci un copil mâine, mărită-te cu un turc sau un arab că ți-l face repede, sigur! Sunt familiști și își doresc copii de foarte tineri.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *