De unde are bani Dana Budeanu, de fapt. S-a aflat tot despre trecutul neștiut al vedetei. Nu are legătură cu fostul soț

Cum o duce Dana Budeanu așa bine
De unde are bani Dana Budeanu, de fapt. S-a aflat tot despre trecutul neștiut al vedetei. Nu are legătură cu fostul soț

Dana Budeanu se bucură de o viață cum mulți își doresc. Are copii alături, este frumoasă și celebră, așa că nici banii nu puteau să lipsească din acest tablou. Totuși, nu puțini sunt cei care se întreabă cu ce se ocupă, de fapt, Dana Budeanu și cum o duce atât de bine. Unii ar crede că traiul ei încununat de lux și opulență se datorează fostului soț, însă nu acesta este secretul vedetei. Află în cele ce urmează care este sursa de venit a Danei Budeanu.

Dana Budeanu provine dintr-o familie înstărită

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Nu se ferește să își spună punctul de vedere, fiind implicată în mai toate subiectele de interes național, fie ele politice sau sociale. Puțini știu, însă, de unde are aceasta banii cu care se laudă, evident, nu ostentativ, în mediul online.

Celebrul raport independent Volcker al ONU cunoscut drept „Petrol contra hrană” acuza companii din întreaga lume că ar fi dat șpagă în Irak-ul pentru petrol. Printre aceste companii se numără și una în care era asociat tatăl Danei Budeanu, Adrian Guțilă. La adresa la care funcționa firma Romtek Special Industries, în care era asociat Guțilă, funcționează azi multe dintre firmele Danei Budeanu, în care aceasta este asociată cu mama sa, Lucreția Guțilă, arhitectă apreciată: Love is Flying SRL, Love is Glowing SRL, Love is Gipsy SRL și Love is Flirtatious SRL.

Conform ZF, Comisia ONU a dat publicității raportul privind programul „Petrol contra hrană”, administrat de Națiunile Unite pe timpul regimului condus de Saddam Hussein. Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irakul în acea perioadă se aflau și câteva din România, Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au cumpărat țiței irakian, precum și companii care au livrat echipamente și au prestat servicii în domeniul petrolier, ca Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Petrotub Roman, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, dar și Romtek Special Industries.

Întrebat în 2005 despre afacerile cu Irakul, Adrian Guțilă a spus că era o firmă mică, cea a fost închisă în 2015, ce nu era deloc vizibilă pe piața din România: „Noi lucram la export. Pe piața internă nu existam. Lucram cu SUA, am lucrat și cu Irakul”. Firma Romtek are sediul într-un apartament din sectorul 1, iar pe lângă tatăl Danei Budeanu, în firmă mai apar doi iordanieni, Michel Moussa si Louis Botshone. Despre presupusa șpagă, Adrian Guțilă își aduce aminte că Irakul solicita legal un procent din valoarea contractului care erau, de fapt, niște taxe: „Banii ăștia ramâneau la ei. Te obligau să îi trimiți într-o bancă din Irak pe post de garanții. Nu îi mai dădeau înapoi. Asta s-a întâmplat la toată lumea”.

Ce sursă de venit are, de fapt, Dana Budeanu

Despre tatăl ei știm acum că a făcut afaceri cu petrol, lucru ce sigur a produs bani frumoși. Și dacă tot au intrat atâția bani în casa familiei Guțilă, acesta a vrut ca fiica lui să studieze la cele mai bune școli, astfel că a investit mult pentru acest lucru. Astfel, vedeta a studiat la Royal Holloway of London Marketing – Management, după care a urmat un master în European Business la London School of Economics. Doctoratul şi l-a dat la University College London în Integrare Europeană. Despre acest parcurs academic, Dana a spus că a fost dorința tatălui său, nu neapărat a ei. Totuși, nu a lucrat în adevăratul sens al cuvântului în domeniu, alegând să își fructifice latura creativă.

Înainte să devină cunoscută, Dana Budeanu se autointitula „stilista vedetelor”. Ea spunea că ținutele create de ea au fost purtate de vedete internaționale ca Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel. În România le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, cu care este și bună prietenă, Andra și Corina. Înainte de emisiunea de succes și foarte apreciată de internauți pe care o are acum online, Dana Budeanu a avut și o rubrică la PRO TV, intitulată Verdict, care ulterior i-a fost desființată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
3.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *