De unde provin de fapt iaurturile Pilos de la Lidl. Puțini români știu asta

Sunt printre cele mai ieftine produse lactate din România
De unde provin de fapt iaurturile Pilos de la Lidl. Puțini români știu asta

Laptele, cașcavalul, brânza, iaurturl și untul de la Lidl, vândute sub marca Lidl, sunt unele dintre cele mai cumpărate produse de câtre români. Toate au un preț accesibil, însă puțini oameni știu de unde provin aceste produse.

Cine produce lactatele Pilos din magazinele Lidl

Tot ceea ce ține de lactatele Pilos sunt produse cu preț destul de ieftin, motiv pentru care, datorită perioadei dificile pe care o traversăm, multe persoane le cumpără. Te-ai întrebat vreodată de unde provin aceste produse? Unde sunt fabricate?
Ei bine, multe dintre produsele marca Pilos sunt fabricate chiar în România. De asemenea, există câteva care vin și din Cehia, Polonia sau Ungaria.

Iaurtul de 150 de grame și 1,5% grăsime este produs de Fabrica de Lapte din Brașov, iar cel cu 3,5% grăsime de o fabrică din Mureș. Laptele Pilos, de exemplu, cu 1,5 % grasime este produs de fabrica de lapte Albalact din județul Alba. Cașcaval afumat cu fum de lemn de fag este produs de Five Continents Group din comuna Răchiți, județul Botoșani. Smântâna cu 20% grăsime este fabricată în Sole-Mizo din Budapesta.

Citește și – Unde e produs laptele Pilos din Lidl, de fapt. Puțini știu asta, detaliul e menționat clar pe etichetă

De asemenea, iaurtul natur de 150 de grame cu 3,5% grăsime este produs de MIRDATOD PROD SRL din Reghin, în județul Mureș. Cel natur de 400 de grame și 1,5% grăsime este produs de Friesland Campina România SA Fabrica Târgu Mureș, județul Mureș.

Iaurtul grecesc Pilos, de 140 de grame și 10% grăsime, este produs de Albalact SA din Alba. Kefirul de 1 litru și 1,5% grăsime este produs de Sredzka Spoldzielnia Mleczarska Jana din Polonia.

Brânza telemea de vaci, Pilos, este fabricată la Fabrica de lapte din Brașov.

Începând cu sfârșitul anului 2022, mărcile private ale Lidl au trecute pe etichetă atât numele producătorului cât și țara.

Care sunt prețurile pentru produsele lactate Pilos, de la Lidl

Câteva exemple de prețuri ale produselor Pilos care se găsesc în supermarketurile Lidl: untul cu 65% grăsime este 9,99 lei, cașcavalul afumat este 8,99 lei, telemeaua de vacă este 6,99 lei, iar kefirul 6,49 lei. Restul produselor au prețuri sub 5 lei.

”Ne propunem să avem din ce în ce mai multe produse româneşti la raft, iar în acest moment, majoritatea articolelor proaspete, cum sunt lactatele sau carnea, provin majoritar din România“, au transmis reprezentanții pe site-ul Lidl România.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *