De unde vine Zian, numele fiului Ilincăi Vandici. Este prenumele unui mare sfânt VIDEO EXCLUSIV

Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate din viața sa de zi cu zi

Invitată în cadrul cele de-a 78-a ediție a emisiunii Ego Life, Ilinca Vandici a mărturisit cum a ales numele pe care fiul ei îl poartă în ziua de azi. Totul s-a întâmplat instant, în timp ce vedeta era însărcinată. I-a sunat atât de bine numele auzit, încât a și decis!

Ilinca Vandici, despre numele fiului ei. De ce a ales să îl cheme Zian

Ilinca Vandici mărturisește că în perioada sarcinii a auzit la un moment dat numele Zian și a simțit că își dorește acest nume pentru fiul său. Întrebată de către Dana Săvuică ce semnificație are, Ilinca Vandici a declarat că Zian este al doilea prenume al celebrului părinte Arsenie Boca cu care vedeta Kanal D a rezonat când l-a auzit.

„Este al doilea prenume al părintelui Arsenie Boca. A sunat frumos în urechile mele, a avut o rezonanță energetică zic eu în momentul în care eram însărcinată și da, mi-a plăcut”, a declarat Ilinca Vandici.

De unde își ia Ilinca Vandici energia și puterea de a merge mai departe: „Asta e cumva menirea mea”

Ilinca Vandici, deși are un program extrem de încărcat, spune că se simte foarte bine cu ceea ce face. Prezentatoarea TV se încarcă cu energie bună ori de câte ori oamenii o complimentează sau află că a contribuit cu ceva în viața lor. Vedeta Kanal D consideră că asta este menirea ei, să transmită lucruri, să îi facă pe oameni să se simtă importanți și frumoși.

„Mi se pare că reușesc cat pot eu de bine sa creez un echilibru în permanență, între job, copil, viața personală, e solicitant. Am 14 ore de stat în picioare, zilnic, și în permanență de umblat. Dacă stau, stau toate lucruri cumva. Îmi place să creez lucruri. Am venit azi cu o companie de taximetrie, domnul a fost a fost așa de încântat, că soția mă urmărește, eu mă încarc cu energia asta bună din partea oamenilor ca și eu ofer la fel iî jurul meu și mă face să cred și mai tare copilul iarăși e acolo si mă ajută și el si îmi apasă cele mai multe butoane.

Și bineînțeles timpul pentru mine acela de fapt e cel care ma ajută să le echilibrez pe toate. Dar n-aș renunța la nimic, toate fac parte din mine. Drumul asta pe care l-am construit, si asta e cumva și menirea mea, de a transmite lucruri, de a se face să se simtă importanți și frumoși”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Emisiunea Ego Life este prezentartă de Dana Săvuică. Aceasta este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *