Decizia dureroasă a Doinei Spătaru, la 11 ani de la moartea fulgerătoare a fiicei sale, Mălina Olinescu: ”A fost inevitabil” EXCLUSIV

Numele solistei Doina Spătaru nu mai figurează pe afișele marilor spectacole
Decizia dureroasă a Doinei Spătaru, la 11 ani de la moartea fulgerătoare a fiicei sale, Mălina Olinescu: ”A fost inevitabil” EXCLUSIV

Doina Spătaru (74 de ani) a fost, de departe, una dintre cele mai frumoase și mai talentate soliste de muzică ușoară din România. A cântat, alături de Petre Geambașu, pe toate meridianele lumii, mai ales în anii comunismului, când nu orice cântăreț se putea bucura de acest privilegiu. Fiica ei, Mălina Olinescu, îi moștenise talentul artistic. Doina Spătaru face dezvăluiri dureroase, în exclusivitate pentru Ego.ro, la aproape 11 ani de la decesul fetei, care a îndurerat o țară întreagă.

”De mult tot voiam să renunț la scenă și cu greu am tot amânat această hotărâre”

Numele solistei Doina Spătaru nu mai figurează pe afișele marilor spectacole, dar asta nu înseamnă că impresarii nu și-o mai doresc în concerte, dimpotrivă. A fost dorința artistei de a se retrage din lumina reflectoarelor, de a încheia cariera artistică, după o muncă de 50 de ani închinată scenei.

Contactată de reporterii Ego.ro, Doina Spătaru ne-a vorbit despre viața ei actuală:

”Nu fac nimic special, mă descurc cu viața de fiecare zi, după ce m-am retras din viața artistică. Așa stau lucrurile, momentul retragerii a fost inevitabil. Eu de mult tot voiam să renunț la scenă și cu greu am tot amânat această hotărâre. Iată însă că pandemia m-a ajutat să mă retrag, au trecut trei ani de la ultima mea apariție pe scenă. Nu văd să se mai întâmple ceva bun și frumos care să mă determine să revin pe scenă. Dar mi-e bine așa, sunt liniștită”, ne-a declarat Doina Spătaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Doina Spătaru și Mălina Olinescu
Doina Spătaru și Mălina Olinescu

Ce spune despre drepturile de autor: ”Nu sunt sume care să-mi asigure existența până la adânci bătrâneți”

Întrebată de reporterii Ego.ro cum se descurcă pe plan financiar și dacă un artist de cinci stele, de talia ei, poate trăi din banii care i se cuvin din drepturile de difuzare, Doina Spătaru ne-a declarat cu amărăciune:

”Noi, artiștii, trăim ca niște pensionari, și cu niște drepturi conexe, depinde cât de difuzate sunt piesele soliștilor, pe radio și pe televiziune. Dar nu sunt sume care să-mi asigure existența până la adânci bătrâneți. Sunt multe de spus pe această temă, din păcate nu aș vrea să vorbesc despre asta acum”, ni s-a mai confesat artista.

Doina Spătaru și-a păstrat cochetăria și la 74 de ani: ”Mă îngrijesc cum se îngrijește fiecare femeie”

Doina Spătaru și-a păstrat cochetăria, frumusețea, și la 74 de ani. Susține însă nu face mari eforturi și că nici nu deține vreo rețetă-minune, cu ajutorul căreia să țină timpul în loc: ”Nu am un secret anume, nu fac nimic deosebit, doar mă îngrijesc cum se îngrijește fiecare femeie”, ne-a spus artista.

Ea a dorit să le trimită un mesaj de suflet cititorilor Ego.ro:

”Vă mulțumesc pentru gândurile bune, vă doresc tuturor multă sănătate și multă liniște sufletească! Să ne dea Dumnezeu puterea să trecem peste aceste vremuri atât de grele!”.

Doina Spătaru a cântat cu fiica ei la TVR, cu doar câteva zile înainte de tragedie

Doina Spătaru își adora fiica, pe Mălina Olinescu. Înainte de tragedie, ele au cântat împreună, în cadrul unei emisiuni de la TVR, alături de Petre și de Călin Geambașu, piesa ”N-am uitat”.

Mălina a încetat din viață pe 12 decembrie 2011. Călin Geambașu susține că Mălina nu s-ar fi sinucis, așa cum s-a vehiculat. El este de părere că, din cauza tratamentului pentru depresie, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la etaj.

Călin susține că a rugat-o adesea pe Doina Spătaru să facă public acest act, de la INML, pentru a pune punct tuturor speculațiilor:

”De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți inițial ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău”, ne declara Călin Geambașu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

8.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.