Decizia luată de Francisca dacă TJ Miles va câștiga Survivor All Stars: “Este pentru totdeauna!” VIDEO EXCLUSIV

Este sigură că TJ Miles o să câștige Survivor All Stars

Francisca Dulceanu formează un cuplu frumos cu TJ Miles, care participă în acest sezon la “Survivor All Stars”. Chiar dacă îi este greu fără artist, aceasta l-a susținut pentru a merge în competiția care îi testează limitele. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre cum le-a schimbat această provocare relația, oferind, în același timp, detalii despre ce o să facă dacă artistul o să câștige marele show.

Francisca, despre plecarea lui TJ Miles la Survivor

Francisca a fost prezentă la ziua de naștere organizată în cinstea terapeutului care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme, Carmen Barcan. Aceasta ne-a vorbit despre plecarea iubitului său în Republica Dominicană, explicând că l-a susținut să meargă la Survivor, deși îi este greu fără el:

“Dacă lui îi place așa, ce să îi fac? Mă pot împotrivi destinului? E foarte greu! Îmi este greu, îmi este dor de el de nu mai pot! Eu am fost printre primele persoane care l-a susținut să se ducă la această competiție.

Mi-a plăcut enorm faptul că este o persoană ambițioasă și luptătoare! Nu l-aș fi motivat să meargă dacă nu știam că își dorește să rămână până la final! Nu este genul cu jumătăți de măsură! Mi-am pus în cap că el până la finalul competiției nu se întoarce!”

Ce o să facă dacă o să câștige TJ Miles premiul cel mare

În același timp, Francisca Dulceanu este sigură că partenerul ei o să vină acasă cu premiul cel mare, devenind astfel marele câștigător de la “Survivor All Stars”. Aceasta ne-a mărturisit ce o să facă amândoi cu banii, dacă artistul o să fie învingător în finală:

“După ce o să câștige premiul cel mare o să avem o serie de obligații de onorat, o vară nebună, eu fiind artist și având evenimente și el la fel. Ulterior, o să fugim într-o vacanță, ne vom arunca telefoanele în mare! O lună nu vreau să mai văd și să mai aud nimic! Dacă mai aud numele Survivor o singură dată după această competiție mușc din pereți!

Nu trebuie să spui nu, nu știu ce o să decid, în ce stare o să fiu! (n.r. dacă o cheamă la Survivor sezonul viitor) Nu știu în ce moment al vieții o să fiu! Dacă o să fiu însărcinată? Pe mine poate mă cheamă, dar nu pot să merg! Poate o să am atâtea proiecte și contracte de onorat încât nu o să pot să lipsesc atâta timp din țară! Nu se știe! Nu spun nu, dar nu se știe! Oricum, genul acesta de competiție nu este clar pentru mine!”

Citește și: Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars. Vedeta a îndurat dureri îngrozitoare: ”L-am descoperit spart” VIDEO EXCLUSIV

Cum le-a schimbat relația plecarea la Survivor

De asemenea, frumoasa cântăreață este sigură că relația pe care o are cu artistul o să fie mult mai puternică după ce acesta o să se întoarcă din Republica Dominicană. Ba chiar, ea a punctat că își dorește să fie alături de acesta pentru totdeauna, fără să țină cont, neapărat, de acte:

“Reuniunea o să fie, cu siguranță, emoționantă! După ce a plecat timp 2 săptămână mă uitam în jur și nu îmi venea să cred că sunt singură! Mă lua cu plâns! Cred că o să fie plină de emoție revederea. Mai cred că această etapă în relația noastră o să ne întărească! Cred în astfel de schimbări și pauze, ca să zic așa. Ori apropie doi oameni, ori îi separă!

Pe noi această competiție ne va apropia definitiv! Vine forever! Pentru totdeauna nu înseamnă neapărat cu verighetă sau cu un contract semnat la starea civilă. Pentru totdeauna înseamnă pentru totdeauna! Când iubești un om este pentru totdeauna! Nu iei în calcul starea civilă, nunta, copiii! Este pentru totdeauna și atâta tot!”

Citește și: De ce refuză Francisca Dulceanu propunerile pentru show-urile de supraviețuire: „Nu îmi rup oasele decât pentru o sumă colosală de 200.000-300.000 de euro” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *