Decizia luată de vloggerița Cristina Almășan, după ce a devenit mamă. Care este marele ei vis: “Mi-ar plăcea, într-adevăr” VIDEO EXCLUSIV

Vestita vloggeriță este fascinată de bebelușa ei: ”Am iubit-o din prima secundă”
Decizia luată de vloggerița Cristina Almășan, după ce a devenit mamă. Care este marele ei vis: “Mi-ar plăcea, într-adevăr” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Almășan, una dintre cele mai îndrăgite vloggerițe din România, se bucură de un nou rol, devenind, de curând, mămica unei superbe fetițe. Ea ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, despre noua ipostază, explicând că și-a adorat copilul încă din prima clipă și că este fascinată în fiecare secundă pe care o petrece cu micuța. De asemenea, Cristina ne-a explicat că își dorește, pe viitor, să mai aibă un băiețel, dar și să adopte un copilaș.

Cristina Almășan: “Am iubit-o din prima secundă”

Mulți s-au bucurat pentru Cristina Almășan în momentul în care aceasta a anunțat că este însărcinată. Ea și-a construit o frumoasă comunitate pe mediul online, devenind cunoscută în urma postărilor de pe YouTube, Instagram și TikTok. Aceasta ne-a vorbit și despre relația cu partenerul de viață, punctând că au convenit să rămână pe primul plan în timp ce se ocupă de copil.

Ego.ro: Cum te-ai recuperat după naștere? Arăți fabulos!

Cristina Almășan: Mulțumesc frumos! Încă nu m-am recuperat definitiv, mai sunt chestii de făcut, dar nici nu mă grăbesc pentru că e normal. Momentan mă interesează doar să stau cu micuța, iar, după aceea, o să mă gândesc și la diete, sport și așa mai departe.

Cum este cu noul rol?

Cristina Almășan: Îmi place foarte tare. Cumva, mă gândesc de ce nu am făcut-o până acum. Știi? Atât de tare îmi place. Mă fascinează, mi se pare că se schimbă în fiecare zi, face lucruri noi. Are o lună, deja începe să își țină capul. E adorabilă.

“A fost dragoste la prima vedere”

Ce senzație ai avut când ai văzut-o prima oară?

Cristina Almășan: Să știi că mă gândeam, pentru că toată lumea mi-a zis că, cumva, nu o să îmi placă de ea și o să mă gândesc că: “Uite prin ce am trecut din cauza ta!”. Dar, cumva, la mine a fost dragoste la prima vedere. Deci, da, cred că există dragostea la prima vedere. Chiar am iubit-o din prima secundă, mi-a plăcut de ea, mi-a plăcut absolut tot la ea. Abia așteptam să ajung cu ea acasă, să o pupăcesc, să o drăgălesc, să fie a mea forever.

Cum e acum relația ta cu partenerul de viață? Se schimbă puțin prioritățile, e normal…

Cristina Almășan: E normal, dar noi, cumva, am căzut de acord ca tot noi doi să fim pe primul plan și, oricum, în aceeași măsură, ne ocupăm și de copil. Adică nu este ca și cum suntem doar noi și pe el îl lăsăm deoparte. Dar noi ne iubim în continuare la fel de tare ca până acum, doar că mai avem o chestie atașată relației noastre.

Mi se pare drăguț că te știu de mult timp și îmi dau seama cât de mult am crescut toți…

Cristina Almășan: Să știi că toată lumea îmi scrie asta pe Instagram: “Nu pot să cred, te urmăream de când aveam nu știu câți ani și acum ești mamă! Wow, ce tare!”.

Cristina Almășan, despre noul rol de mămică
Cristina Almășan

Vrea să se reîntoarcă în mediul online

O să începi acum să filmezi cu fetița?

Cristina Almășan: Da, vreau să mă apuc să fac TikTok-uri cu ea. Poate mă gândesc să mă reapuc și de vlogging, încă nu știu. Momentan nu îmi permite timpul, dar dacă găsesc persoana potrivită care să mă ajute să fac chestia asta, chiar m-aș reapuca și de YouTube.

“M-a cunoscut fără să știe ce fac sau cine sunt”

Ce zice el când se gândește că o să stea cu două vedete în casă de acum?

Cristina Almășan: Nu s-a pus niciodată problema așa. El m-a cunoscut fără să știe ce fac sau cine sunt. Se obișnuiește încet, încet, cu ideea. Îl mai iau pe la evenimente și se obișnuiește. Important este că mă susține foarte tare, mă încurajează mereu să fac clipuri, să revin în mediul online pentru că am luat o pauză în perioada în care eram însărcinată, efectiv nu aveam chef de nimic și încet, încet, o să mă reapuc de toate.

Te vezi ca fiind o mămică cu mai mulți copii, pe viitor?

Cristina Almășan: Mi-ar plăcea, într-adevăr, să mai fac un băiețel și mi-ar plăcea să mai și adopt un copil. Dar, pe viitor. Momentan, ne bucurăm de micuță și mai vorbim peste vreo 2-3 ani.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.