Decizia majoră luată de Cristina Cioran în legătură cu fetița ei: „Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei”. Ce interdicție a primit din partea lui Alex Dobrescu VIDEO EXCLUSIV

De ce nu o să apară alături de fetița ei
Decizia majoră luată de Cristina Cioran în legătură cu fetița ei: Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei. Ce interdicție a primit din partea lui Alex Dobrescu VIDEO EXCLUSIV

Cristina Cioran este axată pe viața de mămică în ultima perioadă, având parte de o superbă fetiță, Ema. Totuși, mulți își doresc să o vadă din ce în ce mai des la televizor, astfel că vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre acest aspect. Mai mult, ea ne-a explicat că nu o să o aducă în diferite proiecte și pe micuța ei, ținând cont că ultima oară nu a primit acordul tatălui.

Cristina Cioran: “Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”

Cristina Cioran ne-a vorbit despre aparițiile televizate, explicând că o să mai o vedem, în postura de invitată, la diferite emisiuni. Totuși, ultimele proiecte propuse nu au fost pe placul vedetei, astfel că nu o să accepte o colaborare mare. Cu toate acestea, ea se gândește să vină cu o surpriză:

“O să mă mai vedeți, sunt invitată la tot felul de emisiuni. Este adevărat că proiectele, cele care mi-au fost propuse, nu au fost pe placul și pe profilul meu. Așadar, din păcate, nu o să fiu într-un proiect de televiziune mare, dar sunt invitată la emisiuni, o să mă mai vedeți. Am și un proiect, să vedem dacă reușesc să îl vând, să îl dau, să îl fac. Deocamdată am fost așa, puțin preocupată de alte lucruri și nu prea am avut timp de mine. Când o să am puțin timp de mine, atunci o să mă apuc.”

Ce are în plan

Vedeta se gândește la un proiect de gătit, astfel că, în momentul în care o să îl pună în practică, fanii o să o vadă din ce în ce mai des. Cu toate acestea, Cristina Cioran nu știe dacă episoadele o să fie difuzate la televizor sau pe YouTube:

“Am câteva idei, am un proiect de cooking pe care l-am gândit acum doi ani. Nu am reușit să îl pun în practică, au fost tot felul de blocaje și alte probleme ale altor oameni. M-am concentrat pe altceva. Dar acum vreau să îl pun în practică, să îl pornesc. Ce o să se întâmple cu el, unde o să fie, dacă o să fie pe YouTube sau la o televiziune rămâne de văzut. Noi știm că nu e ușor să atragi nici sponsori.”

De ce nu o să apară alături de fetița ei

În același timp, Cristina Cioran își dorește să o protejeze pe micuța ei, astfel că nu o să apară cu Ema în diferite proiecte. Cât despre apariții, vedeta ne-a explicat că ultima oară nu i s-a dat acordul tatălui, astfel că nu știe dacă acest lucru o să se schimbe:

“Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată. Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni.”

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *