Decizia majoră luată de Mihai Bendeac, la 40 de ani: „Sună un pic suprarealist”. Ce plănuiește să facă

Actorul a schimbat prefixul în urmă cu câteva zile

Scris de: Daoud Andra

19 Feb. 2023

Mihai Bendeac a împlinit recent 40 de ani și a luat o decizie surprinzătoare. Actorul a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care a transmis ce plănuiește să facă în următoarea perioadă. După ce a renunțat la emisiunea de la Antena 1, în urmă cu câteva luni, și s-a speculat că a semnat cu o altă televiziune, Bendeac dezvăluie că are cu totul alte planuri.

Mihai Bendeac a luat o decizie surprinzătoare la 40 de ani

Pe 16 februarie, Mihai Bendeac a împlinit vârsta de 40 de ani. Mulți colegi de breaslă și prieteni i-au transmis mesaje cu „La mulți ani”, iar el, la rândul său, a publicat câteva rânduri despre ce plănuiește să facă de acum încolo. Artistul a specificat că nu se va lăsa afectat de așa-numita criză de la 40 de ani, pe care se spune că o experimentează bărbații.

Citește și: Mihai Bendeac, mesaj impresionant pentru Delia: “Te iubesc!”. Actorul nu s-a sfiit și a făcut totul public

De-a lungul timpului, actorul și-a dedicat viața proiectelor profesionale, dar și petrecerilor și vieții de noapte. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac este un burlac convins și că nopțile în Centrul Vechi reprezentau una dintre metodele lui preferate de distracție. Acum, la 40 de ani, Bendeac vrea să facă o schimbare în ceea ce privește stilul de viață, după cum a transmis chiar el, într-o postare pe Instagram.

„Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, whiskey, dar și chill oricând am nevoie. A venit vremea să mă ocup şi de mine… 40 de ani am fost cel mai puţin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască şi omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Hai, vă îmbrăţişez şi mulţumesc pentru urări!”, a transmis Mihai Bendeac, pe Instagram.

Citește și: Mihai Bendeac a făcut anunțul. Ce pregătește de fapt, după ce a părăsit iUmor. Fanii au reacționat imediat: “Abia aștept”

Decizia majoră luată de Mihai Bendeac, la 40 de ani
Bendeac a transmis un mesaj, cu ocazia schimbării prefixului

A renunțat la televiziune în urmă cu câteva luni

În toamna anului trecut, Mihai Bendeac a dispărut de la masa juriului iUmor, la scurt timp după debutul sezonului 13. Actorul era jurat la emisiune de la primul sezon, iar plecarea lui, fără explicații, i-a surprins pe fanii emisiunii. Bendeac nu a dezvăluit nici până în prezent motivele plecării de la Antena 1, însă de curând și-a pus fanii pe jar. El a publicat pe contul de Instagram o imagine cu sigla postului Pro TV, principalul concurent al Antenei.

Citește și: Mihai Bendeac, la Pro TV? Fanii au reacționat imediat, după mesajul misterios al actorului: „Abia aștept să te văd pe sticlă din nou”

Mulți s-au grăbit să tragă concluzia că actorul a semnat cu postul menționat, însă Bendeac nu a dat niciun detaliu în acest sens. Cel mai probabil, va mai dura până când fanii îl vor vedea din nou pe actor pe sticlă, mai ales la un alt post de televiziune. În urma plecării de la Antena 1, managerul lui, Monica Munteanu, spunea că Bendeac încă se află sub contract cu postul din trustul Intact și, prin urmare, nu poate semna cu nicio altă televiziune până când îi expiră contractul actual.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *