Decizia majoră pe care a luat-o fiica Ralucăi Moianu, la doar 17 ani. Vedeta e în culmea fericirii: „Sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături” VIDEO EXCLUSIV

Raluca Moianu: „Preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată”

În ultimii patru ani, Raluca Moianu și-a crescut singură fiica, pe Mara, care era în perioada adolescenței când tatăl ei s-a stins din viață. Fosta prezentatoare TV a încercat să facă imposibilul pentru ca tânăra să reușească să treacă peste această pierdere, încercând să fie cât mai mult alături de ea. În momentul de față nu doar că au o relație extrem de apropiată, dar Raluca Moianu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că au reușit să-și creeze propria tradiție de duminică.

Raluca Moianu are o relație specială cu fiica ei

Peste câteva luni, fiica Ralucăi Moianu și a regretatului comentator sportiv Marius Ancuța, va deveni majoră, însă acest lucru nu înseamnă că se va desprinde de mama ei.

„Îmi vine să cred că a crescut pentru că am trăit fiecare minut lângă ea și preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată. Asta pentru că eu sunt o mămică dintre acelea care întâi respir și după aceea vorbesc. Glumesc. Mă înțeleg foarte bine cu ea. Mulțumesc lui Dumnezeu am o relație cu fiica mea și o sprijin în tot ceea ce își dorește ea, îi respect deciziile, îi las dreptul să aleagă și întotdeauna i-am explicat ce mi se pare mie că nu este așa cum cred că ar trebui să fie”, ne-a mărturisit Raluca Moianu.

La ce metodă a apelat vedeta pentru a fi la curent cu tot ce face fiica ei

Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” se descrie ca fiind o mamă cool, dar în același timp extrem de precaută atunci când vine vorba de siguranța fiicei sale. Fără să încerce să-i violeze intimitatea, dar în același timp să încerce să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața Marei, Raluca Moianu a reușit să găsească o soluție de compromise și anume să-i pună o aplicație în telefon prin care să-i urmărească fiecare pas, însă, la rândul ei, adolescenta să aibă acces, la rândul ei, la locația mamei sale.

„În momentul în care i-am cerut să mă lase să-i pun aplicația aceea în care eu să știu în fiecare minut unde este, i-am explicat de ce îmi doresc asta și pe de altă parte i-am spus că eu o să știu unde este ea, dar în același timp ea o să știe, în fiecare minut, unde sunt eu. Altfel nu funcționează. Ca să evit fraze precum că vreau să o controlez sau altele de genul am încercat să întorc lucrurile în favoarea mea, ca părinte. Parentingul nu este un lucru ușor”, a mai povestit Raluca Moianu pentru EGO.ro, completând că a avut nevoie însă de multă muncă pentru a ajunge în acest punct.

„Am și citit, dar vreau să spun că trebuie să te și adaptezi. E în funcție de ce îți spune interlocutorul. Trebuie să te adaptezi cu copiii, trebuie să-ți înțelegi în primul rând copilul și după aceea să acționezi în felul ăsta”.

Raluca Moianu si fiica ei Mara si-au facut propria traditie de duminica
Mara, fiica Ralucăi Moianu

„Până la urmă eu nu trăiesc viața ei”

Se pare că strategia jurnalistei a dat roade căci, în momentul în care s-a adus în discuție admiterea la facultate, Mara nu și-a dorit să plece cât mai departe de mama ei, ci preferă să urmeze cursurile unei universități din România.

„Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. Deocamdată învață de rupe și sper să intre la „buget”, așa visez eu. Acum să vedem. Important e să fim sănătoși, să fie pace, să fie liniște, să avem numai evenimente frumoase și să ne bucurăm unii de alții”, a mai povestit Moianu.

Ba mai mult, nici la aproape 18 ani, vârstă la care cei mai mulți tineri aleg să-și petreacă timpul cu gașca de prieteni, Mara nu renunță la tradiția de duminică alături de mama ei.

„Mă scoate la cafea. Pe mine mă scoate fiica mea duminica în oraș. Nu o las să plătească, deocamdată plătesc eu. Stai să termine facultatea și abia după. Dacă pleacă pe undeva sau e un majorat, îți dai seama că mă „sare”, dar eu las orice am de făcut dacă e să ies cu fiica mea. Las orice baltă”, a mai declarat Raluca Moianu pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *