Decizia radicală luată de Ana Morodan după 3 săptămâni de la incidentul din trafic. „M-am întors în viața mea”

Ana Morodan: "Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți"

Ana Morodan se află în prezent sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în 3 dosare penale. La finalul lunii martie în urma testării, atât alcooltestul, cât și drugtestul au afișat rezultate pozitive, iar influencera a ajuns în arest. Acum vedeta a luat o decizie radicală.

Ana Morodan sare în ajutorul afaceriștilor români. Vedeta a făcut totul public

Ana Morodan a mărturisit pe pagina sa de Instagram că a primit în ultimele săptămâni cele mai bune lecții de viață. Vedeta își dorește acum să-i ajute pe cei din comunitatea sa online să își promoveze afacerile astfel încât să devină mai cunoscute.

Între timp, Ana spune că face meditație și merge la terapie pe jos, nu cu mașina. Vedeta nu mai are permis de conducere în urma incidentului din trafic de la finalul lunii martie. Până se face bine, așa cum ea precizează, Ana vrea să fie de ajutor pentru oamenii de pe pagina sa.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, cand nu credeam că e posibil sa ai asa ceva fara legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.

Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600 000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Stiu ca printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajeleșsi poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media.
Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 🙌🏻
Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!”, a scris Ana Morodan.

Ana Morodan a petrecut câteva ore în arest

La scurt timp după ce a fost prinsă pentru a doua oară în trafic și testată pozitiv pentru alcool și substanțe interzise, Ana Morodan a ajuns pentru câteva ore în arest. La ieșirea din arest, influencera a ținut să transmită că nu a consumat droguri. A menționat că substanța la care a ieșit pozitivă provine din pastilele pe care le ia pentru a-și trata insomnia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *