Decizia radicală luată de Regina Elisabeta chiar înainte să moară. Ținta ei a fost chiar Meghan Markle

Meghan Markle și fiica sa Lilibet, excluse din testament?
Decizia radicală luată de Regina Elisabeta chiar înainte să moară. Ținta ei a fost chiar Meghan Markle

Anglia este în doliu de joi, 8 septembrie, când a murit Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria țării. La vârsta de 96 de ani, regina s-a stins din viață la reședința sa de la Balmoral, alături de cei dragi. Deși cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, un alt aspect a fost foarte comentat: testamentul său.

Decizia radicală luată de Regina Elisabeta chiar înainte să moară

Testamentul Reginei Elisabeta a II-a a atras atenția presei datorită averii uriașe, de aproximativ 500 de milioane de euro. Aceasta urmează să fie împărțită între membrii familiei sale. Așa a vrut chiar ea, regina Elisabeta a II-a. Unele publicații din afara granițelor britanice vorbesc despre un eveniment care a avut loc cu două zile înainte de moartea Elisabetei a II-a: monarhul și-ar fi schimbat testamentul, lăsând pe dinafară două persoane apropiate.

Testamentul monarhului va fi păstrat secret, la fel ca și cel al soțului ei, Filip de Edinburgh. În ciuda acestui fapt, presa internațională a îndrăznit să pună accentul, în primul rând, pe bijuteriile sale.

Meghan Markle și fiica sa Lilibet, excluse din testament?

Cei de la ‘International Business Time’ au fost primii care au relatat că, având în vedere starea de sănătate delicată a Elisabetei a II-a înainte de moarte, aceasta ar fi cerut modificarea testamentului și le-ar fi lăsat pe Meghan Markle și pe fiica sa Lilibet în afara testamentului.

Bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost distribuite, potrivit presei, lui Kate Middleton și fiicei sale, Charlotte. Nici Meghan și nici micuța Lilibet nu ar beneficia de valoarea bijuteriilor, circa 110 milioane de dolari, potrivit marca.com.

Când și unde va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată pe data de 19 septembrie la Londra. Cortegiul regal va pleca de la Westminster Hall către Westminster Abbey și va ajunge la Palatul Windsor. Se așteaptă ca regina să fie înmormântată la Capela St. George, de pe terenul Castelului Windsor, acolo unde și-a petrecut mulți dintre ultimii ani. Ea va fi înmormântată alături de tatăl său, regele George al VI-lea, de sora ei, prințesa Margareta și de prințul Philip. Acesta din urmă i-a fost soț vreme de 73 de ani.

Între timp, sute de mii de oameni au depus flori în Londra, în special floarea-soarelui. Ce semnificație are? Britanicii susțin că florile de soarea soarelui marchează recunoștința și mulțumirea pentru bucuria pe care Regina Elisabeta a II-a le-a adus-o de-a lungul timpului. Oamenii care oferă floarea soarelui vor să își arate dragostea, fidelitatea si devotamentul veșnic pentru persoana care o primește.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
8.3 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *