Declarația care schimbă tot! Ce a anunțat Oana Zăvoranu despre căsnicia cu Alex Ashraf, după zvonurile de divorț. Nu se aștepta nimeni

Unde au plecat cei doi în vacanță

După o perioadă în care au apărut multe zvonuri cu privire la divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, bruneta a făcut o declarație neașteptată pe rețelele de socializare. Cei doi sunt în vacanță și au vrut să transmită un mesaj urmăritorilor lor.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, vacanță în Turcia. Ce mesaj au transmis cei doi

După o perioadă bună în care Oana Zăvoranu s-a limitat pe rețelele de socializare doar la fotografii cu ea, iată că a publicat și una alături de soțul ei, Alex Ashraf. Recent au apărut zvonuri potrivit cărora aceștia s-ar fi depărțit și chiar divorțează.

Situația este complet diferită, iar bruneta și soțul ei demonstrează că nimic nu poate să îi despartă. Au pus astfel capăt tuturor speculațiilor cu privire la problemele în căsnicie. S-au fotografiat împreună, cu zâmbetul pe buze, iar Oana are un trandafir roșu în mână. Sunt în vacanță în Istanbul.

„US
Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții… pentru că așa a decis EL.
Vă iubim tare de tot
Oana și Alex”, a scris Oana Zavăranu.

Sute de comentarii au apărut imediat. Fanii celor doi i-au felicitat pentru relația pe care o au.

Ce spune Alex Ashraf despre relația cu Oana Zăvoranu

Foarte discreți în ultima vreme, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, au ridicat multe semne de întrebare cu privire la relația lor. Acum însă situația se schimbă deoarece amândoi și-au reluat activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii împreună.

„#us #familytime #888 #love #power Nu spun nimic mai mult, poza vorbeste de la sine! Dar ce screenshot am putut face Azi Marți la ora 08:08 în data de 8 – luna 8-a acestui an…”, a scris Alex Ashraf în dreptul unei imagini cu Oana.

În șapte ani de căsnicie cei doi au trecut prin multe

Vă reamintim că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din anul 2016. Au trecut împreună prin bune și prin rele de-a lungul timpului și au demonstrat că indiferent de probleme, reușesc să meargă amândoi mai departe.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat Oana Zăvoranu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *