Decor pentru o gradină mare. Cum o faci superbă cu bani puțini

Decor pentru o gradină mare. Cum o faci superbă cu bani puțini. Iată câteva trucuri geniale şi de efect, foarte ușor de pus în practică.
Decor pentru o gradină mare. Cum o faci superbă cu bani puțini

Decor pentru o gradină mare, iată cele mai simple trucuri pentru amenajare. Primăvara se apropie cu pași repezi, după o iarnă blândă, iar cei care sunt în pană de idei cu privire amenajarea unei grădini, vor găsi mai jos, câteva idei de mobilier și nuanțe ce vă vor aduce o stare de bine atât vouă, cât și prietenilor care vă vor vizita.

Decor superb pentru o grădină mare, fără să cheltuieşti prea mulţi bani

Cine nu ar vrea să aibă o grădină perfect amenajată cu bani puțini, dar cu mult gust. Ei bine, se poate face asta, dacă ții cont de câteva sfaturi pe care le găsiți mai jos.

„Ai norocul să ai o grădină de dimensiuni bune și vrei să o decorezi frumos, fără a cheltui mult? Vă oferim câteva idei și sfaturi pentru a-l pune în funcțiune. Alege cele mai potrivite accesorii, nu neglija petrecerea timpului liber si mai ales, ofera-i bucurie cu flori si plante! Suntem în cel mai bun moment pentru a decora exteriorul, luați notă”, este mesajul transmis de specialiștii în domeniu. Decor superb pentru o grădină mare, fără să cheltuieşti prea mulţi bani. Trucuri geniale şi de efect.

Decor pentru o gradină mare. Cum o faci superbă cu bani puțini. Iată câteva trucuri geniale şi de efect, foarte ușor de pus în practică.

Decor pentru o grădină mare: cum alegi piesele de mobilier ca un expert

Cu un mobilier ales cu gust, vă puteți crea suficient spațiu, să vă jucați cu elementele natural, care vor da și mai multă viață exteriorului casei. Până la urmă, toți vrem să avem un colţ primitor în curtea casei și să profităm de vremea frumoasă de afară și de aerul curat.

Iată câteva idei! Canapelele și băncile metalice sunt momentan în plină tendință de a decora grădina. De exemplu, la Ikea se găsește banca rosie BRUSEN, o canapea cu 3 locuri din otel vopsit cu pulbere, foarte uşor de întretinut și totodată rezistentă.

Ce mai poți folosi: piese de mobilier care atrag atenţia

– Leagănele, de exemplu, sunt visul multor oameni! Puteți găsi diferite modele și tipuri la un preț bun

– clasicele balansoare cu trei locuri

– colțurile chill out sunt unele dintre cele mai bune idei de pus într-o grădină mare

-Este foarte obișnuit să incorporezi elemente decorative hippie și tropicale: Imprimeuri Adam’s Rib, tapiserii cu mandale. Acestea creează atmosfere confortabile.

-cea mai benefică opțiune este reciclarea mobilierului vechi

-vă puteți personalize mobile veche, iar acest lucru îi poate da un aspect deosebit.

– Puteți renova piese din lemn precum mese și scaune pentru a le așeza în grădină, aplicând o vopsea și uleiuri speciale pentru exterior

– Paleții, de exemplu, sunt elementul cheie pentru decorarea ieftină și confortabilă a grădinii.

Zonele de relaxare, punctul forte ale unui decor pentru o grădină mare

Zonele de relaxare nu trebuie să lipsească dintr-un decor pentru o grădină mare. Sunt acele spații în care amplasăm mobilier și accesorii confortabile pentru a crea medii relaxante și de agrement pentru a ne bucura de compania familiei și prietenilor noștri. Este foarte obișnuit să incorporezi elemente decorative hippie și tropicale: Imprimeuri Adam’s Rib, tapiserii cu mandale, deoarece creează atmosfere confortabile și proaspete, relaxare pură!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.