Deea Maxer, mesaj acid la scurt timp de la divorț. Acesta ar putea fi de fapt adevăratul motiv al despărțirii de Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț în urmă cu câteva zile

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2023

Deea Maxer, mesaj acid la scurt timp de la divorț. Acesta ar putea fi de fapt adevăratul motiv al despărțirii de Dinu Maxer

De când au anunțat că divorțează, Deea și Dinu Maxer țin primele pagini ale ziarelor. Mesajele postate de ei pe rețelele sociale sunt interpretate în fel și chip de internauți, mai ales că cei doi nu au dat detalii cu privire la motivele divorțului. Ce mesaj acid a transmis acum Deea, la mai puțin de o săptămână de la divorțul de Dinu Maxer.

Mesajul transmis de Deea Maxer la câteva zile de la divorț

Deea și Dinu Maxer au încheiat, în urmă cu câteva zile, o căsnicie de aproape 15 ani și o relație de 18. Cei doi au semnat actele la notar și au făcut partajul, stabilind totodată și custodie comună pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Atunci când au anunțat divorțul, cei doi nu au dat detalii cu privire la motivele care au dus la separare. Dinu a spus doar că nu mai aveau aceeași viziune și că visurile lor nu mai erau aceleași.

Citește și: Cu ce se ocupă Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Încasează lunar o sumă frumoasă din asta

În ceea ce o privește pe Deea Maxer, au apărut zvonuri legate de faptul că și-a găsit pe altcineva, însă atât ea, cât și fostul soț le-au infirmat. Deea este la fel de activă ca până acum pe rețelele sociale, iar mesajele pe care le transnite sunt interpretate în fel și chip de cei care o urmăresc. Recent, fosta soție a lui Dinu a publicat un fragment dintr-un podcast, în care un speaker motivațional vorbește despre răcirea relației dintre parteneri.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi, atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, se spune în videoclipul postat de Deea Maxer.

Citește și: Ce a postat Deea Maxer după ce s-a spus că ar avea deja pe altcineva: „Colorează-mi cerul gri”. Mesaj surprinzător la scurt timp de la divorț

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit
Deea și Dinu Maxer s-au despărțit recent

„Ne-am schimbat și am ajuns incompatibili”

Dinu Maxer a fost invitat, la scurt timp după divorț, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a vorbit despre separare. El a ținut să specifice că nu a fost vorba despre infidelitate, ci despre o îndepărtare care s-a instalat pe parcursul anilor. Deea a simțit nevoia să confirme cele spuse de fostul ei soț și i-a trimis un mesaj prezentatorului, care l-a citit în direct.

Citește și: Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat. Fanii i-au adus acuzații grave. Ce spune însă Dinu Maxer

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare.

Am fost piloți pe rând. Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț.”, a scris Deea Maxer în mesaj.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *