Deea Maxer, prietenă cu actuala iubită a fostului ei soț? “M-a anunțat”. Ce spune despre noua relație a lui Dinu Maxer

Deea Maxer a dat cărțile pe față. O cunoaște sau nu pe actuala iubită a fostului ei soț.
Deea Maxer, prietenă cu actuala iubită a fostului ei soț? “M-a anunțat”. Ce spune despre noua relație a lui Dinu Maxer

Apar informații bombă despre noua iubită a lui Dinu Maxer. În presa de scandal s-a scris despre faptul că tânăra ar fi chiar o prietenă de-ale Andreei, fosta soție a artistului. Deea a comentat aceste zvonuri și a oferit un răspuns tranșant. Iată declarațiile fostei soții a lui Dinu Maxer.

Deea Maxer, prietenă cu actuala iubită a fostului ei soț?

La scurt timp după ce Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț, artistul a fost surprins în compania unei brunete, semn că nu a vrut să piardă prea mult timpul. Ulterior, după ce imaginile au apărut în presă, cântărețul a recunoscut că se află într-o relație cu respectiva domnișoară. Totuși, el a mărturisit că între ei nu poate fi vorba momentan de sentimente profunde.

De partea cealaltă, Deea afișează o atitudinea foarte relaxată și a declarat că Dinu a fost cel care i-a spus că, într-adevăr, are o nouă parteneră. Fosta soție a artistului a precizat însă că nu o cunoaște pe misterioasa brunetă în vârstă de 36 de ani și că nici atât nu are cum să facă parte din cercul ei de prietene, așa cum s-a speculat.

„Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează. Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată’, a mărturisit artista pentru antenastars.ro.

Citește și: „Femeia cu care Dinu Maxer vrea să-și refacă viața sentimentală, după divorțul de Deea. “O luăm treptat”. A recunoscut public

„Eu nu am absolut nicio problemă atunci când Dinu este în prezența mea”

Chiar dacă au divorțat, Deea și Dinu Maxer continuă să colaboreze pe plan profesional. Cei doi își onorează contractele, iar pe scenă se comportă ca doi profesionști, fără a lăsa să se vadă că au trecut printr-un divorț.

Mai mult, Deea a mărturisit că deși locuiește pe aceeași scară cu fostul ei soț, până acum nu s-a întâlnit niciodată cu el.

„Eu nu am absolut nicio problemă atunci când Dinu este în prezența mea, de niciun fel, știm să facem diferența între viața privată și viața profesională, suntem artiști, suntem profesioniști și asta am făcut de la început, încă de când ne-am cunoscut. Consider că facem o echipă super bună pe partea asta și am hotărât de comun acord că noi ca și cuplu de prezentatori și artiști va trebui să ducem proiectele mai departe împreună. Legat de noi ca și vecini, într-adevăr, Dinu are dreptate, nu ne-am mai intersectat, chiar dacă locuim pe aceeași scară”, a precizat cântăreața.

Citește și: „Dinu Maxer a dezvăluit de ce s-a despărțit de fapt de Nicoleta Luciu. “Unul dintre motivele pentru care relația s-a încheiat”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *