Delia a răbufnit! Reacție explozivă, după ce a fost criticată pentru că a spus că nu vrea să aibă copii

Ce mesaj a distribuit Delia în urmă cu câteva ore
Delia a răbufnit! Reacție explozivă, după ce a fost criticată pentru că a spus că nu vrea să aibă copii

Delia a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a fost criticată pentru declarațiile sale despre copii. Celebra artistă a redistribuit un mesaj scris de cineva tocmai despre situația în care se află ea.

Delia a răbufnit! “Curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică”

Delia a redistribuit un mesaj pe rețelele de socializare în care cineva vorbește despre situația în care se află artista. Fără să ezite, artista a spus zilele trecute de ce nu își dorește copii. Ulterior a stârnit un val de reacții. Mulți oameni s-au grăbit să o critice și să o judece pentru decizia pe care a luat-o împreună cu soțul său. Ulterior, au fost trase alte concluzii. Delia este de acord cu mesajul scris de Tiberiu în care spune că românii sunt extrem de curioși și au o lipsă de bun simț, dat fiind faptul că intră cu bocancii în intimitatea cuiva.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noapte că X nu are copii. De parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți. Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altceva. Motive sunt nelimitat, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist.”, este mesajul distribuit de Delia.

Delia
Delia

Cabral sare în apărarea Deliei. Ce a mărturisit prezentatorul TV

Cabral are trei copii. Prezentatorul TV este însă este de părere că nimeni nu trebuie judecat sau criticat în vreun fel pentru deciziile pe care le ia în viață. Cabral consideră că ține de bun simț ca fiecare să își păstreze pentru el comentariile și părerile despre alte persoane. De asemenea, le-a reamintit oamenilor că, cu cât petrec mai mult timp gândindu-se la alții, cu atât au mai puțin timp pentru a se gândi la ei înșiși.

„Probabil e interesant să ne dăm cu părerea despre alegerile de viață ale altor suflete. Dar interesant nu e neapărat normal la cap, decent sau de bun simț. Ar fi bine, mai ales pentru noi înșine, să ne judecăm unii pe ceilalți mai puțin… spre deloc”, este o parte din mesajul lui Cabral.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
2.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *