Delia a rupt internetul în două cu poza asta. Cum s-a filmat în magazin: “Așa te recunoaștem, ești de-a noastră”

Artista a mers într-un loc unde nimeni nu se aștepta să o vadă

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2023

Delia este una dintre cele mai nonconformiste artiste. Din când în când, vedeta își ia fanii prin surprindere și apare în ipostaze în care nimeni nu s-ar aștepta să o vadă. Așa s-a întâmplat de curând, când artista a mers la piață. Imaginile cu ea, în timp ce purta sacoșă de rafie pe umăr, au ajuns virale.

Delia, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Delia și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil de viață pe care nu mulți și-l permit. Artista investește mulți bani în imaginea ei și în vacanțe și experiențe inedite, dar nu uită nici de unde a plecat. Cântăreața are o colecție impresionantă de haine și accesorii care mai de care mai extravagante și mai scumpe. Cu toate acestea, nu ezită să de afișeze în ipostaze în care apare orice om de rând.

În acest weekend, Delia a profitat de timpul liber și a mers la piață. Artista a lăsat acasă gențile scumpe și cizmele extravagante și a optat pentru o sacoșă de rafie, în care a pus toate cumpărăturile. Cântăreața a imortalizat vizita la piață și a postat atât fotografii, cât și o filmare pe Instagram.

Citește și: Delia a plecat în vacanță aproape de România. Destinația e superbă, imaginile i-au înnebunit pe români: „Doamne, minunat”

Delia a primit complimente de la oamenii din piața Obor, dar a făcut și cumpărături. ”Mă simt ca în Bangkok”, a spus Delia, la un moment dat. Cei cu care a interacționat în piață au recunoscut-o imediat și chiar i-au spus: “Așa te recunoaștem, ești de-a noastră”. La întoarcere, artista a făcut baie de mulțime și a luat metroul către casă.

Delia a rupt internetul în două cu poza asta. Cum s-a filmat în magazin
Delia a mers la piață cu o sacoșă de rafie

Motivul pentru care poartă haine largi

În ultimii ani, Delia a fost văzută din ce în ce mai rar purtând haine mulate. Artista are multe piese vestimentare oversized în dressing, deși nu are imperfecțiuni pe care să le acopere. Atunci când pozează în costum de baie, se poate vedea că are grijă de felul în care arată și că face mult sport pentru a se menține în formă. La un moment dat, artista a explicat de ce alege să poarte haine largi.

Citește și: Ce a spus Delia, după ce s-a zvonit că pleacă de la iUmor. Artista a dat cărțile pe față, e totul clar acum

”Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a explicat artista, în podcastul prietenului ei, Codin Maticiuc.

De curând, Delia s-a afișat cu o pereche de cizme de cauziuc, foarte voluminoase. Celebrele cizme Big Red Boots au făcut furori pe internet și multe vedete internaționale le-au achiziționat. Încălțările pe care le are și Delia costă 450 de dolari și le au în colecție și Maluma, Victoria Beckham sau Ciara.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *