Delia, adevărul despre participarea la America Express: “Este visul meu”. Artista face mărturisiri neașteptate

Delia: "Cred că am trece peste probele astea"

Delia Matache își dorește foarte mult să participe la America Express. Cunoscuta artistă consideră că ar fi o provocare foarte mare pentru ea și soțul ei, Răzvan. De ce nu pot merge cei doi în acest concurs? Delia a povestit pe larg.

Ce spune Delia despre participarea la America Express: „Cred că am trece peste probele astea”

Delia spune că și-ar dori foarte mult ca ea și soțul ei, Răzvan, să participe la America Express. Cei doi nu își fac griji nici cu privire la probele grele, dar nici la faptul că mâncarea este puțină și trebuie să lupte pentru ea. Din păcate însă, programul Deliei și al lui Răzvan nu le permite să plece pentru atât de mult timp.

„Nu, nu încă (n.r. nu participă). Nu avem timp. Aș vrea. Este visul meu, ar fi o provocare pentru mine să merg cu Răzvan și îți dai seama că dacă ne-am duce, ne-am dori să câștigăm, adică ne-am duce în competiție direct. Cred că am trece peste probele astea. În primul rând am fi bine pe probleme fizice și pe tot ce ține de ambiții, și ajuns în timp record, și chestii de aptitudini fizice, și rezistență, și așa. Și mai apoi, asta cu mâncatul, cred că aș drege-o cumva. Dar nu putem din cauza timpului. El e prins, eu sunt prinsă în 70 de mii de proiecte”, a spus Delia pentru cancan.ro.

De asemenea, Delia a precizat că doar cu soțul ei ar merge deoarece funcțioenază foarte bine împreună. Ea este pe partea creativă, el pe partea de calcule, astfel că se completează perfect.

Citește și – Dezvăluirea neașteptată făcută de Delia despre relația cu soțul ei. „Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta”

De ce crede Delia că nu ar avea probleme cu mâncarea în America Express: „Am acest instinct de supraviețuire”

Delia nu și-ar face griji cu privire la mâncare în America Express. Cântăreața spune că are instinct de supraviețuire și s-ar descurca să facă rost de hrană. Nu știe însă cum ar putea fi întreaga situație având în vedere că în permanență este o cameră cu fiecare echipă de concurenți. Crede că datorită echipei ar avea alt avânt pentru a cerși mâncare.

„Dacă merg n-o să am probleme la capitolul ăsta (n.r. cu mâncarea). N-am de unde să mai dau jos nimic, sunt bine. Cred că n-aș muri de foame, adică m-aș descurca. Am acest instinct de supraviețuire și pot să mănânc de pe tarabe, pot să cer la oameni mâncare, nu-mi scad gradele. În condițiile în care oamenii ăia nu mă cunosc, n-am mândrie și orgoliu. Probabil că l-aș avea aici sau probabil că nu. Cu o cameră după tine ai alt avânt să mergi să cerșești. Adică e o chestie în care ești implicat și nu faci treaba asta în mod gratuit”, a mai dezvăluit Delia.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *