Denis Ștefan este sub atenta supraveghere a fiicei sale mai mari. „M-a văzut că mă pupam cu o domnișoară” VIDEO EXCLUSIV

A devenit celebru cu rolul principal din ”Inimă de țigan”

Tată a două fete, actorul Denis Ștefan declara acum ceva vreme că micuțele vor fi sub atenta lui supraveghere și că le va permite să iasă la întâlniri romantice abia pe la 25 de ani. Se pare însă că aceste cuvinte s-au întors împotriva lui, căci fiica cea mare, Delia, a început deja să-i pună tot felul de întrebări legate de profesie, și să fie geloasă atunci când îl vede în preajma altei femei care nu este Cristina, mama ei. Denis Ștefan a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-ar fi gândit o clipă că aceste „probleme” vor veni din partea fiicei, nu a soției.

„Numele meu provine de la un actor american, nu are legătură cu partea asta estică”

Denis Ștefan este unul dintre cei mai apreciați și talentați actori din România, cunoscut din multe filme românești, dar și prin prisma asemănării izbitoare cu Andy Garcia, cu care a avut și privilegiul de a juca împreună într-un film. Deși pare că actoria i-a fost predestinată încă de la naștere, când tatăl lui l-a botezat după un celebru actor american, Denis mărturisește că planurile lui nu au fost către o astfel de carieră.

„Numele meu provine de la un actor american, nu are legătură cu partea asta estică. Provine de la Dennis Weaver care a fost un actor american din anii 60-70. Tata era admiratorul lui. A jucat într-un serial, se numea „Un șerif la New York”, i-a plăcut lui că era foarte înalt, prezentabil”, a povestit Denis Ștefan pentru EGO.ro.

Până la 20 de ani își dorea să fie avocat.

„Pe mine nu m-a atras actoria. Asta este o idee preconcepută. Chiar nu mi-am dorit să fiu actor până la 20 și ceva, dar, vezi, tata m-a predestinat să zic așa. Nu știu să zic de ce nu am vrut. Aveam alte lucruri în cap. Voiam să fac altceva. Voiam să devin avocat. Mi-am dat seama că este greu. Nu e că acum știu prea multe lucruri despre contracte, dar avocata mea de acum este prietena mea din atunci, la care făceam practică când eram în facultatea de Drept. Măcar asta mi-a folosit că am legat o prietenie care-mi folosește  pe parte de business”.

Soția știa în ce s-a băgat

Căsătorit cu Cristina de mai bine de 9 ani, Denis Ștefan nu a avut nicio problemă să-și exercite meseria de actor, tânăra fiind încă de la început extrem de încrezătoare în el.

„Îți dai seama că știam ce face. Dacă ajungi să nu înțelegi meseria asta, nu înțelegi fiecare ce face. Și eu eram bebelușă la „Cronica Cârcotașilor”, adică ce ar fi însemnat? Acolo mi-am petrecut toată tinerețea, 15 ani, adică putea să fie gelos. Dar dacă nu înțelegi meseria celuilat nu cred că are rost o relație”, ne-a declarat și Cristina, completată de actor.

„Fiica mea, cea mare, e geloasă. Delia e geloasă. M-a văzut că mă pupam cu o domnișoară și nu i-a plăcut”, a spus și Denis.

Motivul principal al geloziei micuței sunt se pare Andreea Ibacka  și Nicoleta Luciu, căci telenovela „Inimă de țigan” se redifuzează și acum pe micile ecrane, la 15 ani de la lansare.

„Acum se și redau telenovelele, mă rog se redau de 10 ani serialele în care el a jucat, și Delia mai prinde și începe să pună întrebări, cine este, dar ce face. Încerc să-i răspund și să-i explic că până la urmă este o meserie”, a mai povestit fosta bebelușă de la „Cronica cârcotașilor”.

Denis și Delia au o relație extrem de apropiată, având extrem de multe activități împreună încă de la primii ani de viață ai micuței, așa că fetiței îi este greu să-și vadă tatăl dând atenție altor persoane. „M-a văzut și în alte ipostaze și mi-a zis să nu mai joc în filme din astea când bat lumea și îi umplu de ketchup, că ea știe că este ketchup. Adică nu m-ar lăsa să fac nimic. Doar cai. Dar i-am spus că am două meserii, și actorie și partea asta cu dresajul cailor și vreau să le fac pe amândouă. Nu a știut ce să-mi spună dar vedem la 18 ani”, a mai completat actorul pentru EGO.ro.

Denis Ștefan este sub atenta supraveghere a fiicei sale mai mari
Denis Ștefan este sub atenta supraveghere a fiicei sale mai mari

„Prima întâlnire a fost la repetițiile spectacolului în care am jucat împreună”

Din punctul de vedere al Cristinei, nici nu ar avea cum să fie altfel relația lor, căci tânăra l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de actor în mijlocul acțiunii, la o repetiție.

„Prima întâlnire a fost la repetițiile spectacolului în care am jucat împreună. În 2012. Atunci am ieșit la un suc”, ne-a spus amuzată tânăra, completând că încă de la prima întâlnire a fost gentleman și a plătit el consumația.

„Nu se pune problema. Adică dacă un băiat te invită, cum să caut eu să plătesc? Nu există. Adică m-aș fi ridicat și aș fi plecat. Mi se pare că ține de educație”.

De cealaltă parte, deși are acasă două fete, Denis Ștefan consideră că este un exemplu de eleganță ca bărbatul să fie atent la partenera de lângă el, chiar dacă e vorba de un mariaj sau doar de o simplă prietenie.

„Eu sunt foarte clasic în alegerile mele și în gândire, și ca parenting, ca viziune așa. Nu cred că e un lucru urât ca bărbatul să-și asume anumite responsabilități. Chiar dacă este vorba doar de o prietenie adolescentină. E frumos să-i mai deschidă și ușa. Nu la restaurant, la restaurant trebuie să intre el primul. Noi avem societatea de genul acesta, cu plătitul nemțește, e ciudat. Când ești căsătorit e altceva”, a mai declarat Denis Ștefan amuzat pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *