Denis Ștefan este un tată fericit. Fata cea mare i-a moștenit pasiunea pentru echitație. „Am pus-o pe cal de la 6 luni” EXCLUSIV

Actorul Denis Ștefan și-a dus pasiunea pentru echitație la un alt nivel
Denis Ștefan este un tată fericit. Fata cea mare i-a moștenit pasiunea pentru echitație. „Am pus-o pe cal de la 6 luni” EXCLUSIV

Actorul Denis Ștefan și-a dus pasiunea pentru echitație la un alt nivel, iar acum ajută și alți iubitori de cai să sară peste obstacole sau diverse cascadorii. Pe lângă numărul mare de cursanți, care crește de la o lună la alta, Denis se mândrește că fiica lui cea mare se arată din ce în ce mai interesată de astfel de activități. Actorul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că cea mai mare satisfacție nu este doar că este atrasă de cai și adoră să participe la evenimente hipice, dar la cei 9 ani are activități diferite față de mulți dintre copiii de vârsta ei care își pierd timpul cu gadget-uri sau diverse jocuri pe calculator.

Denis Ștefan și Cristina Zegan, părinții a două fete

Actorul Denis Ștefan și Cristina Zegan, fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și încearcă să profite la maximum. Părinții a două fete, una de 9 ani și cealaltă de 9 luni, Denis și Cristina încearcă să aibă parte și de momente doar pentru ei. Astfel că pe cei doi i-am întâlnit la un eveniment monden, unde ne-au povestit că și atunci când nu sunt cu ele, gândul tot la fetele le zboară.

„Avem două fetițe, una de 9 ani și cealaltă de 9 luni. Eu am rămas însărcinată la 22 de ani și tot la 22 am și născut. Acum, avem mai mult timp pentru că mi-am luat doi ani concediu de maternitate pentru că este estențial să stai cu copilul tău, să fii alături de el. Bine, toată viața îi ești alături, dar primii ani mi se par cei mai importanți. După care vedem. Nu am nimic în plan. Nu știu ce va fi”, ne-a declarat Cristina, completată de Denis care ne-a mărturisit că nu este invadat de clame, fundițe și tot felul de accesorii roz, așa cum poate are lumea impresia.

„Fetele noastre nu sunt atât pe roz și mov”

„Să știi că fetele noastre nu sunt atât pe roz și mov. Fiica cea mare este mai mult pe rock, dar clamele mi le pune mie. Dacă îi rămân are unde să le folosească”, a intervenit actorul. Dacă cea mică este încă la vârsta la care nu își alege singură hainele și accesoriile, cea mare este total diferită față de colegele și prietenele de aceeași vârstă. „Da, fetele noastre sunt mai country. Merg la cai, au altfel de activități. E adevărat că eu sunt pasionată de make-up și îmi place să mă machiez, dar ele nu au dat iama în trusele mele. Ce-i drept am puține produse și bune, cele care mi se potrivesc, iar fiica mea cea mare mai mult de un gloss nu își dorește. Cum am zis, e mai wild, e cu echitația. Nu are timp să se machieze”, a mai spus fosta „bebelușă” pentru EGO.ro.

Denis Ștefan este un tată fericit
Denis Ștefan este un tată fericit

„Pe la 3 ani a început propriu zis să stea pe cal”

Spre fericirea lui Denis, Delia, fiica cea mare, împărtășește pasiunea pentru cai, astfel că majoritatea timpului îl petrece cu el.

„Nici eu nu sunt cu machiajul. Eu sunt cu călăritul, cu antrenatul cailor, filmul. Să sperăm că rămâne și ea tot așa. Pe cea mare am pus-o pe cal de la 6 luni. Avem o poză chiar cu acel moment, apoi, încet-încet, de la un an, apoi mai mult la doi ani, și tot așa, treptat. Pe la trei ani a început propriu zis să stea pe cal și să lucrează în coardă, în acel cerc cu mine, și pe la un cinci ani am lăsat-o singură pe cal. Întâi pas, trap și acum face galop. De acrobații încă nu este momentul. Ea vrea, dar încă este prea mică pentru așa ceva și nu am vrut să o grăbesc cu nimic pentru că sunt tatăl ei. Poate că dacă eram doar profesor o ambiționam mai mult. Nu vreau să se lovească. La cai așa este, mai și cazi, te mai și lovești”, ne-a mai declarat Denis, completând că până în momentul de față nu a încurajat-o să participe la competiții, deși mulți dintre cursanții lui sunt înscriși la concursuri.

De ce nu o încurajează să participe la competiții

„Există concursuri de toate felurile și de toate genurile. Până și cu sărituri, cascadorii, cu echilibristică pe cal. Doar că trebuie să muncești foarte mult, adică nu ai Paște, nu ai Crăciun, trebuie să te duci la cai. Caii mănâncă timp mult, iar ea este încă la nivelul la care dacă nu sunt prietenele ei acolo nu mai vrea să stea”. De cealaltă parte, chiar dacă nu este mereu cu ei la antrenamente, cel puțin în ultimele luni a trebuit să stea mai mult cu Dominique, Cristina mărturisește că se bucură de faptul că nu este atrasă deocamdată de competițiile cu cai. „Am emoții cu toate că și eu am crescut cu ai mei având cai la circ. Acum că am copii e altceva. Am emoții pentru că eu sunt acum 90% cu cea mică și primesc tot timpul filmulețe de la Denis cu ce au mai făcut și stau așa un pic cu inima strânsă. Ca orice părinte. Indiferent că face echitație de mulți ani, tot am emoții”, a declarat Cristina pentru EGO.ro.

Denis Ștefan și Cristina Zegan
Denis Ștefan și Cristina Zegan

„În ziua de azi copiii nu își trăiesc copilăria”

Chiar dacă glumește atunci când zice că fiicele lui vor fi sub atenta lui supraveghere și după ce vor împlini 18 ani și că le va lăsa să își facă iubiți abia pe la 25 de ani, Denis este convins că noua generație este destul de diferită față de a lui, însă tot ce își dorește în momentul de față este ca fiicele lui să se bucure de copilărie, așa cum el a făcut-o și să nu se avânte prea repede în adolescență.

„Nu am ajuns încă la perioada aia în care să vrea să iasă doar cu prietenele ei, este în continuare mereu cu noi. Cine zice că are doi copii și zice că nu e greu, nu este adevărat. Cel puțin dacă stai și te ocupi în totalitate”, ne-a mărturisit Cristina, completată imediat de soțul ei. „Pe la 20-25 de ani. La mănăstire. Nu știu ce să zic, o să vedem. Eu zic să aibă copilărie. Părerea mea este că în ziua de azi copiii nu își trăiesc copilăria și intră prea tare în adolescență, în partea asta de probleme, de „cum mă vede cineva”, de „cum ar trebui să fiu” și așa mai departe. Noi încercăm să o ținem să se bucure de copilărie, de lucrurile de care are timp acum și pe care nu o să le mai întâlnească mai târziu. Îi explic tot timpul chestia asta. Ea îmi spune că abia așteaptă să fie mare ca mine să își cumpere orice, că eu am bani și o să facă ce vrea. De fiecare dată îi răspund că atunci când o să fie mare nu o să facă ce vrea, o să facă ce vor alții ca să câștige banii. Trebuie să înțeleagă că munca e muncă, nu e joacă”, a ținut să puncteze Denis.

Până acum se pare că planul funcționează perfect, iar micuța este curioasă de toate acțiunile pe care le face tatăl ei, încât nu are timp să stea pe laptop sau telefonul mobil.

„Ei i se pare și foarte ușor ce fac eu. Zice că călărește un pic. Sau la spectacole când o iau, după ce se termină un spectacol, o demonstrație, o iau pe cal cu mine, galopăm împreună, vede că lumea aplaudă și crede că asta e, totul e simplu. Am luat-o cu mine și la filmări, dar nu i-a plăcut că o băteam pe o doamnă în film și a zis că nu îi place, să nu mai joc în filme din astea că am umplut-o pe doamnă de sânge. Am trimis-o la coafură și i-au fetele niște cârlionți și s-a potolit”, a mai povestit Denis pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.