Denise Rifai, confesiuni neașteptate. De ce nu a devenit mamă până la 37 de ani. „Mi-ar fi plăcut foarte mult”

Denise Rifai: „Am fost concentrată pe carieră”

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Până la 37 de ani, s-a dedicat carierei și a lăsat pe planul al doilea viața personală. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre motivul pentru care nu a devenit mamă până acum și a recunoscut că își dorește să aibă copii, la un moment dat.

Denise Rifai, mărturisiri sincere despre familie și copii

Denise Rifai și-a obișnuit telespectatorii cu întrebările acide pe care le pune invitaților în emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D. Din când în când însă, jurnalista face schimb de roluri și răspunde ea la întrebări. Recent, Denise Rifai a fost invitată de colegul ei de la Kanal D, Mihai Ghiță, în emisiunea online „În oglindă”.

Prezentatoarea a dat cărțile pe față și a vorbit despre unele dintre cele mai sensibile subiecte: familie și copii. Denise Rifai a recunoscut că își dorește să devină mamă, însă a amânat momentul, pentru că s-a axat pe carieră până în prezent.

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc?”, i-a mărturisit Denise Rifai lui Mihai Ghiță.

Denise Rifai confesiuni neasteptate De ce nu a devenit mama pana la 37 de ani
Prezentatoarea TV s-a dedicat carierei până la 37 de ani

Părinții ei sunt modelul după care se ghidează

Denise Rifai provine dintr-o familie mixtă. Mama ei este româncă, iar tatăl este iordanian. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” a vorbit despre exemplul pe care i l-au dat părinții ei. Aceasta a povestit că a fost o adevărată provocare ca părinții ei, de naționalități diferite, să se poată căsători în timpul regimului comunist.

„Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească de regulă româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document cu care se puteau căsători dacă apărea un copil. (…)

O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (…) Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă”, a mărturisit ea.

Vedeta nu i-a prezentat tatălui pe niciunul dintre bărbații cu care a avut o relație. A recunoscut însă că tatăl ei este posesiv, la fel ca majoritatea taților de fete și că se bucură că nu a avut de-a face cu niciunul dintre iubiții ei.

„E tata, e gelos așa, e posesiv. Îi place că nu trebuie să se confrunte cu vreun el. (n.r. Tata) nu a avut așteptările clasice de la mine: să fac mâncare și să-i fac lui cafea. Femeia este complementară bărbatului, nu vine în bătaie cu el. Câteodată mă simt ciudat că tata nu mă lasă să-i fac eu lui, deși pentru mine e o onoare să-l servesc.”, a mai spus ea.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *