Dezvăluirea uluitoare făcută de Denise Rifai despre viitorul soț: “La noi nu asta contează”

Dezvăluirea uluitoare făcută de Denise Rifai despre viitorul soț: “La noi nu asta contează”

Dezvăluirea uluitoare făcută de Denise Rifai despre viitorul soț. Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” a vorbit deschis despre viața ei personală și a precizat cum își dorește să fie bărbatul căruia îi va permite să o ducă la altar.

Dezvăluirea uluitoare făcută de Denise Rifai despre viitorul soț

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Formatul emisiunii sale de la Kanal D i-a permis să „dezbrace” de secrete oameni politici, vedete, artiști și prosperi oameni de afaceri, motiv pentru care și-a câltigat un loc inimile fanilor, iar acest lucru se vede și pe cifrele audiențelor.

În schimb, în viața personală, Denise Rifai a fost întotdeauna o persoană extrem de discretă. Totuși, vedeta de la Kanal D nu se ferește să vorbească deschis despre posibilul ei viitor soț.

Jurnalista are drept model căsnicia părinților ei, de care este foarte atașată. Cum tatăl ei este de origine arabă, vedeta este familiarizată cu lumea și cultura orientală. Ea vizitează, ori de câte ori are ocazia, țara natală a tatălui său, Iordania.

În ceea ce-l privește pe viitorul ei soț, Denis Rifai a mărturisit că nu contează ce origine va avea, ci important este să fie un bărbat cu principii și educat. Însă pe lângă aceste lucruri, vedeta este de părere că extrem de importantă este și complementaritatea între bărbat și femeie.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

„Când văd aragazul, mă ia puțin panica”

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut însă cu nu este tocmai o împătimită a gătitului. Preferă mâncarea cât mai simplu de făcut și nu îi place să petreacă prea mult timp în bucătărie.

„Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mărturisit Denise Rifai.

7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.