Denise Rifai, despre relația care i-a adus împlinire: „El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui”

Denise Rifai a uimit cu declarațiile pe care le-a făcut

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2022

Denise Rifai, despre relația care i-a adus împlinire: „El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui”

Denise Rifai este cunoscută pentru întrebările acide pe care le pune invitaților ei. Din când în când însă, vedeta Kanal D răspunde, la rândul său, la întrebări despre viața ei. Mulți dintre cei care o urmăresc sunt curioși dacă Denise Rifai are în prezent o relație sau planuri de a-și întemeia o familie, iar ea a spus lucrurilor pe nume.

Denise Rifai a vorbit despre cea mai importantă relație a ei

Denise Rifai apare săptămânal la televizor, însă puțini cunosc detalii din viața ei personală. Prezentatoarea TV a fost întotdeauna discretă cu privire la relațiile ei, însă recunoaște că una singură a marcat-o pentru totdeauna.

Recent, moderatoarea de la „40 de întrebări” a fost recompensată cu un premiu pentru emisiunea pe care o realizează. Ea s-a declarat onorată să îi fie recunoscute meritele în acest fel și să fie inclusă în aceeași categorie cu oameni „grei” din televiziune. Ea a dezvăluit care este secretul succesului său: relația cu publicul.

„Și când deschizi calea către sufletul unui om foarte foarte cunoscut, publicul rămâne, se uită, probabil că rezonează cu părți din fiecare invitat al meu. Restul, fiecare dintre noi, trebuie să aibă secretul lui. Restul e la mine, secretul meu în relația cu publicul meu. El simte că-l iubesc atât de mult și că mă înclin lui și pentru el exist!”, a spus Denise Rifai, potrivit Cancan.ro.

Denise Rifai despre relatia care i-a adus implinire
Denise Rifai este devotată publicului ei

Ce spune despre ideea de a-și întemeia o familie

Dacă până acum s-a dedicat trup și suflet profesiei, prezentatoarea TV nu exclude ideea ca, la un moment dat, să își întemeieze o familie. Denise provine din părinți de naționalități diferite, tatăl ei având origini arabe. Moderatoarea a primit sfaturi prețioase de la părinții ei, pentru momentul când va decide să își întemeieze propria familie.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Denise Rifai pentru revista Unica.

Gazda emisiunii „40 de întrebări” a mai spus că nu îi place să gătească și că, din acest punct de vedere, nu va fi o soție tipică.

„Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mai spus ea.

7 181 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.