Denise Rifai, mărturisire uimitoare despre inelul pe care Dan Bittman i l-a oferit. Vedeta Kanal D îl poartă și acum: „Sunt flatată”

Denise Rifai: „Îl port foarte des chiar”

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Denise Rifai, mărturisire uimitoare despre inelul pe care Dan Bittman i l-a oferit. Vedeta Kanal D îl poartă și acum: „Sunt flatată”

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Ea își surprinde invitații din emisiune cu întrebări care mai de care mai incomode, dar uneori este, la rândul ei, surprinsă de cei cărora le ia interviu. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, când moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” a primit un inel de la Dan Bittman. Ce s-a întâmplat cu bijuteria?

Ce a făcut Denise Rifai cu inelul de la Dan Bittman

De când a lansat formatul „40 de întrebări” de la Kanal D, Denise Rifai a avut invitați în studio oameni din toate domeniile. Politicieni, sportivi, artiști și afaceriști au venit în emisiune și au răspuns celor mai incomode întrebări. Unul dintre cei mai speciali invitați pe care moderatoarea i-a avut este Dan Bittman.

În urmă cu aproape doi ani, înainte de Crăciun, solistul de la Holograf a fost prezent în platoul emisiunii. La un moment dat, moderatoarea a adus vorba despre melodia „Ți-am dat un inel”, unul dintre hiturile nemuritoare ale trupei. Ea a vrut să știe câte inele a oferit Dan Bittman, cunoscut drept un cuceritor, de-a lungul timpului.

Solistul a surprins-o nu cu răspunsul, ci cu gestul pe care l-a făcut. A scos un inel și i l-a oferit cadou. Prezentatoarea a fost flatată de gestul lui, iar recent a mărturisit că încă poartă bijuteria, la doi ani de când a primit-o. Prezentă la gala de decernare a unor premii, Denise Rifai a mărturisit cu privire la inel: „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, potrivit Click!

Denise Rifai marturisire uimitoare despre inelul pe care Dan Bittman i l-a oferit
Momentul în care Dan Bittman i-a oferit un inel lui Denise Rifai

Denise Rifai, despre viitorul ei soț

Până la vârsta de 37 de ani, Denise Rifai s-a concentrat asupra carierei. Ea a fost întrebată în repetate rânduri despre căsătorie și copii, însă acel moment nu a venit încă. Deși a avut relații serioase de-a lungul timpului, prezentatoarea încă nu a făcut pasul cel mare. Știe însă exact cum vrea să fie cel care îi va deveni soț și a primit și câteva sfaturi prețioase în acest sens, din partea tatălui ei.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

 

 

7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.