Denise Rifai, despre secretul siluetei sale: „Trebuie să fiu de 5 ori mai atentă”. Alimentul pe care nu îl consumă niciodată

Denise Rifai a dezvăluit cu reușește să își mențină o siluetă de invidiat.
Denise Rifai, despre secretul siluetei sale: „Trebuie să fiu de 5 ori mai atentă”. Alimentul pe care nu îl consumă niciodată

Denise Rifai a fost întotdeauna o apariție elegantă, de un rafinament aparte, atât prin stilul vestimentar cât și prin silueta de invidiat pe care o păstrează cu strictețe de foarte mult timp. La cei 36 de ani ai săi, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D arată mai bine decât multe tinere de 20 de ani. Însă un aspect impecabil se păstrează cu multe sacrificii, în special ce țin de alimentație, mai ales dacă metablismul nu este tocmai prietenul tău cel mai bun, așa cum este și cazul vedetei.

Denise Rifai dezvăluie secretul siluetei sale. Ce nu consumă niciodată

Denise Rifai și-a format un stil de viață din care nu lipsește mâncarea sănătoasă și sportul, chiar dacă nu îl practică în mod regulat. Pentru ea, cel mai importantu lucru în menținerea unei siluete de invidiat este alegerea corectă a alimentelor pe care le consumă. Meniul ei include foarte multe legume și un fruct pe care spune că nu îl consumă zilnic.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg  să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.”, a mărturisit prezentatoarea, potrivit click.ro.

Vedeta consumă dulciuri ocazional, în momentele când simte că oboseala e pe cale să o doboare și are nevoie de un stimulet. În rest, nu este adepta băuturi carbogazoase, a înlocuit laptele de origine animală cu cel vegetal și nici cu sarea nu exagerează pentru a evita retenția de apă.

„Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr.”, a mai declarat vedeta.

„Trebuie să fiu de 5 ori mai atentă”

Am putea spune că dieta pe care o ține Denise Rifai este una destul de severă, mai ales pentru cei mai pofticioși dintre noi. Însă și-a impus acest stil alimentar tocmai pentru că are un metabolism „neprietenos”.

„Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *