Produsul la care Denise Rifai a renunțat definitiv: “Eu nu consum așa ceva”. Cum își menține vedeta Kanal D silueta suplă

Denise Rifai a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat.
Produsul la care Denise Rifai a renunțat definitiv: “Eu nu consum așa ceva”. Cum își menține vedeta Kanal D silueta suplă

Denise Rifai este una dintre cele mai apreiciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta a făcut un pas important în carieră în urmă cu câțiva ani, când a ales să renunțe la emisiunile politice și să se ocupe de un nou format. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” pe care o prezintă acum a devenit în scurt timp extrem de apreciată de public. Jurnalista este însă și o persoană foarte atentă la ceea ce consumă, pentru a se menține mereu în formă. Ea a dezvăluit recent ce dietă ține și care sunt produsele la care a renunțat definitiv.

Produsul la care Denise Rifai a renunțat definitiv

Denise Rifai se numără printre vedetele care pune un mare accent pe aspectul fizic. Ea are un stil de viață sănătos din care nu lipsește sportul. Dar cel mai important lucru este dieta sa. Are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă, iar în ultima perioadă a eliminat mai multe produse care, spune vedeta, îi fac rău.

Din alimentația prezentatoarei de la Kanal D nu lipsesc fructele, pe care le consumă însă cu moderație, dar și legumele. Lactatele se regăsesc, de asemenea, în meniul său, însă alege să consume doar un produs pe zi. În schimb peștele se numără printre alimentele sale favorite și îl consumă de câte ori are ocazia.

La capitolul produse interzise sau consumate cu strictețe se numără apa carbogazoasă și sarea.

”Încerc  mănânc foarte curat, legume și carnepește, un produs lactate pe zi, nu mai mult,  suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc  nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apăApa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a povestit vedeta pentru revista Ciao.

Citește și: Denise Rifai recunoaște că a suferit în dragoste. „Ăsta e punctul nevralgic pentru mine”. Mărturisirea copleșitoare făcută de vedeta Kanal D

De ce a ales să nu mai consume apă carbogazoasă

Denise Rifai spune că apa carbogazoasă consumată în exces duce la retenție de apă în organism, care se poate observa foarte ușor la nivelul picioarelor. De aceea, a decis să o înlocuiască cu apa plată. De asemena, Denise Rifai iubește cafeaua și ceaiul negru.

”Nu consum pentru  am observat  mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațiosMai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce  pun în mine produse care-mi fac răuMai dau și bani ca mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua dezhidratează și atunci corpul trebuie hidratat.

Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahărfără miere. Limonada în sine are carbohidrațilămâia are zahăr, nu e  vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.”, a adăugat Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *