Alimentele pe care Denise Rifai nu le mai consumă deloc. Ce mănâncă zilnic, de fapt: “De ce să-mi fac rău”

Așa își păstrează forma fizică de invidiat.
Alimentele pe care Denise Rifai nu le mai consumă deloc. Ce mănâncă zilnic, de fapt: “De ce să-mi fac rău”

La vârsta de 37 de ani, Denise Rifai se bucură de o formă fizică remarcabilă. Prezentatoarea de la Kanal D își pune în mod frecvent în valoare silueta, alegând ținute care îi subliniază frumosul trup și formele bine proporționate. Nu este o surpriză că aceasta urmează o dietă destul de riguroasă, pe care o respectă cu consecvență în fiecare zi.

Cum își menține silueta frumoasa prezentatoare

Cu o siluetă demnă de admirat, telespectatoarele nu pot să nu observe acest aspect și sunt curioase să descopere secretele lui Denise Rifai pentru o astfel de formă fizică remarcabilă.

Frumoasa vedetă a exclus mai multe alimente din dieta sa, cu scopul de a-și menține aspectul fizic impresionant, astfel că alimentele pe care ea le consumă sunt foarte sănătoase.

Alimentele pe care Denise Rifai nu le mai consumă deloc
Denise Rifai

Citește și: Ce superstiție nebănuită are Denise Rifai: „Nu îmi vine să cred că povestesc!”. Vedeta Kanal D a dat tot din casă VIDEO EXCLUSIV

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salată fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apă plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao.

Prezentatoarea TV este foarte atentă la alimentația sa

În plus, Denise Rifai are reguli și în ceea ce privește mâncarea reîncălzită, așa că ea alege să nu o consume sub nicio formă. Vedeta acordă o atenție deosebită alegerilor alimentare pe care le face, iar când vine vorba de dulciuri, respectă cu strictețe anumite reguli bine definite.

„În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru că ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume.

Vezi și: Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai: “Am iubit foarte mult”. Detalii neștiute din trecutul vedetei Kanal D

Eu mănânc foarte multe legume, crude. Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva. Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă.”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Sportul are și el prioritate în viața vedetei

Denise Rifai are un motiv foarte întemeiat pentru care evita băuturile carbogazoase. Ea afirmă că simte efecte imediate și neplăcute asupra corpului său după consumul acestor băuturi, motiv pentru care nu vede nicio rațiune pentru a cheltui bani pe ceva care nu îi face bine.

Vedeta optează în schimb pentru apă plată, ceai și limonadă fără a adaugă un surplus de zahăr. Sportul are și el un loc special în viața ei, deoarece se consideră o persoană cu metabolism lent

Te poate interesa și: Denise Rifai, victima unei escrocherii pe internet. Vedeta Kanal D își avertizează fanii, ce nu trebuie să facă sub nicio formă

„Încerc să fac cât de mult sport pot. Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat să arăt bine, ci că să am un corp sănătos. Chiar cred că suntem ceea ce mâncăm. Mai bine nu mănânc decât să–mi iau o prostie, sincer. Aștept până ajung acasă. Sunt foarte atentă.”, a mai dezvăluit ea pentru sursă citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *